nasim ارسال شده در آبان 2، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 2، 2015 سلام خسته نباشید من میخام برای یکسری از محصولاتم تعداد حداکثر مشخص کنم بدین منظور که مشتری یک محصول را بیشتر از 5 عدد نتواند سفارش بدهد آیا امکان پذیر هست یا خیر؟ لطفا پاسخ دهید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در آبان 2، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 2، 2015 خوب موجودی کالا رو 5 قرا بدین . واکنش ها : mohamad9245 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mohamad9245 ارسال شده در آبان 25، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 25، 2015 با سلام و احترامراه دیگری برای این مشکل هست؟که بدون کم کردن موجودی هر نفر مثلاً حد اکثر یکبار بتونه محصول را به سبد خرید اضافه کنه؟با تشکر واکنش ها : mina_rp 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ALI_AX69 ارسال شده در مهر 22، 2017 گزارش Share ارسال شده در مهر 22، 2017 خوب موجودی کالا رو 5 قرا بدین . من هم این مشکل رو دارم ... نمیشه موجودی کالا رو 5 قرار بدم چون اون موقع اگر یک نفر خرید کنه نفر دوم موجودی کالا رو نمیبینه یا اگر دو نفر همطمان تو سایت باشن با خرید یکی اون یکی نمیتونه خرید کنه.... دلیل اینکه میخوام هر کاربر فقط تعداد محدودی از یک کلا رو بتونه سفارش بده اینکه اداره پست در شهر های مرزی از تجمیع کالا جلوگیری میکنه و برای همین بیشتر از 4 تا از یک کالا رو نمیتونی در یک بسته ارسال کنید. حالا راه حل این مشکل چیه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در مهر 23، 2017 گزارش Share ارسال شده در مهر 23، 2017 با استفاده از امکانات پیش فرض پرستا امکان محدود کردن کاربر به حداکثر مقدار مورد نظر شما وجود نداره مگر اینکه درخواست طراحی ماژول بدید تا در صورت امکان اینکار رو براتون انجام بدن (از طریق بخش تیکت) یا اینکه توی سایت addons پرستا جستجو کنید. موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .