hubakht ارسال شده در آبان 3، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 3، 2015 سلام دوستانمن پرستا 1.5 دارم و یه مشکلی برای سبد خرید ایجاد شدهوقتی محصول بهش اضافه میکنم درسته و محصول ها رو نشون میده و گزینه ضبدر جلوش که برای حذف محصول از سبد خرید هست رو نشون میده اما وقتی صفحه رو رفرش میکنم دیگه گزینه ضبدر ، برای حذف محصول نمایش داده نمیشه!چه مشکلی میتونه باشه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در آبان 3، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 3، 2015 حداقل یه لینکی بدین تا بشه دید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hubakht ارسال شده در آبان 4، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 4، 2015 مشکل نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در آبان 4، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 4، 2015 سلاماین موارد مربوط به قالب هستند و پشتیبان قالبتون باید پاسخگو باشند. بهشون تیکت بزنید تا بررسی کنند موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .