تهرانی ارسال شده در آبان 5، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 5، 2015 درود بنده به تازگی ماژول اسمارت بلاگ را نصب کرده ام. در قسمت مطالب این ماژول، ستون های سمت راست پرستاشاپ نمایش داده نمی شوند. در تنظیمات پیکربندی اسمارت بلاگ قسمت "تنظیم ستون وبلاگ" هر گزینه را که انتخاب می کنم هیچ تغییری در ستون های کنار مطلب ایجاد نمی کند. (در واقع هیچ ستونی اضافه نمی شود) ممکن است به این دلیل باشد که در این ستون ها ماژولی تعریف نشده باشد؟ با تشکر پیوست: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آبان 6، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 6، 2015 از بخش ماژول ها - موقعیت ها چک کنید ماژول مورد نظرتون:اولا در اون ستون موجود باشهدوما برای صفحات مورد نظرتون استثنا نشده باشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
تهرانی ارسال شده در آبان 6، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 6، 2015 از بخش ماژول ها - موقعیت ها چک کنید ماژول مورد نظرتون:اولا در اون ستون موجود باشهدوما برای صفحات مورد نظرتون استثنا نشده باشهدرود بنده ماژول محبوب ترین اخبار اسمارت بلاگ (Smart Blog Popular Post) و جدیدترین اخبار اسمارت بلاگ (Smart Blog Recent Post) را در موقعیت های: Smart Blog Popular Post: displayRightColumn, displaySmartBlogRight (در موقعیت displayRightColumn به غیر از صفحه اصلی (index))Smart Blog Recent Post: displayRightColumn, displaySmartBlogRightتنظیم کردم اما متاسفانه بازهم در صفحه اخبار نشان داده نمی شود. خود بنده احتمال می دهم موقعیت هایی که می خواهم اینها نیستند. بنده کاری که دوست عزیز در سایت puzel.ir در قسمت صفحه اخبار انجام دادند رو می خواهم: با تشکر از پاسخ شما ... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
تهرانی ارسال شده در آبان 7، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 7، 2015 درود کسی از بزرگواران نظری در این رابطه ندارند؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
تهرانی ارسال شده در آبان 8، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 8، 2015 درود بنده در دمو "قالب دیجیتال پرستاشاپ" هم موضوع درخواستی ام رو دیدم. در واقع در این قالب شما مشخص کردید که آخرین خبر ها، محصولات جدید و محصولات پرفروش و غیره در کنار مطالب، در ستون سمت راست قرار بگیرند. اگر امکانش هست نحوه اینکار را توضیحی مختصر دهید. با تشکر پیوست: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
تهرانی ارسال شده در آبان 11، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 11، 2015 درود هیچ کدام از دوستان نظری در این بابت ندارند؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در آبان 11، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 11، 2015 قالبتون پیشفرضه? در این قالب ستون راست و چپ برعکسن ، یعنی اگه ستون راست رو میبینید یعنی ستون چپ روشنه و برعکس نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
تهرانی ارسال شده در آبان 11، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 11، 2015 قالبتون پیشفرضه? در این قالب ستون راست و چپ برعکسن ، یعنی اگه ستون راست رو میبینید یعنی ستون چپ روشنه و برعکسدرودبنده از قالب الکترومارکت استفاده می کنم. در تنظیمات اسمارت بلاگ تنظیم ستون وبلاگ رو بر روی هر گزینه که قرار می دهم تغییری ایجاد نمی شود (گزینه های: استفاده از هر دو ستون SmartBlog، استفاده از تنها ستون سمت چپ SmartBlog، استفاده از تنها ستون سمت راست SmartBlog، استفاده از ستون پرستا شاپ) . ماژول هایی که می خواهم در کنار مطالب اسمارت بلاگ قرار داده شود (مانند آخرین اخبار و مطالب برجسته و ...) را هم در چهار موقعیت:displayLeftColumndisplayRightColumndisplaySmartBlogLeftdisplaySmartBlogRight قرار داده ام. بنده احتمال می دهم که ماژول درخواستی را در موقعیت مناسبی تنظیم نکردم. درست کاری را می خواهم که شما در قالب "دیجیتال پرستاشاپ" انجام دادید. یعنی قرار دادن ماژول هایی در کنار مطالب... در صورت مقدور بودن راهنمایی بفرمایید. با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
seftah.com ارسال شده در آبان 11، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 11، 2015 با سلامببخشید من هر چی گشتم نتونستم ماژول smart blog را پیدا و نصب کنم.بزرگواران لطفا" راهنمایی بفرمایند. با سپاس و معذرت از استارتر عزیز نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
تهرانی ارسال شده در آبان 11، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 11، 2015 با سلامببخشید من هر چی گشتم نتونستم ماژول smart blog را پیدا و نصب کنم.بزرگواران لطفا" راهنمایی بفرمایند. با سپاس و معذرت از استارتر عزیزدرود بنده از اینجا اقدام به دانلود این ماژول کردم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آبان 11، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 11، 2015 با سلامببخشید من هر چی گشتم نتونستم ماژول smart blog را پیدا و نصب کنم.بزرگواران لطفا" راهنمایی بفرمایند. با سپاس و معذرت از استارتر عزیز من که با جستجوی "ماژول بلاگ" به نتیجه رسیدمhttp://ipresta.ir/forum/topic/5629-%D9%85%D8%A7%D8%B2%D9%88%D9%84-%D8%A8%D9%84%D8%A7%DA%AF-%D9%81%D8%A7%D8%B1%D8%B3%DB%8C-%D8%B3%D8%A7%D8%B2%DA%AF%D8%A7%D8%B1-%D8%A8%D8%A7-16/?hl=%D9%85%D8%A7%DA%98%D9%88%D9%84+%D8%A8%D9%84%D8%A7%DA%AF نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
تهرانی ارسال شده در آبان 13، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 13، 2015 دوستان راهکاری در رابطه با حل این مشکل ندارند؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در آبان 13، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 13، 2015 خوب کاملا مشخصه مشکل شما . به بخش تنظیمات / قالب ها بروید . به پیکربندی پیشرفته قالب الکترومارکت بروید . حالا در پایین صفحه بگردین و صفحات بلاگ رو پیدا کنید و جلوشون ستون راست را روشن کنید واکنش ها : تهرانی 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
تهرانی ارسال شده در آبان 13، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 13، 2015 خوب کاملا مشخصه مشکل شما . به بخش تنظیمات / قالب ها بروید . به پیکربندی پیشرفته قالب الکترومارکت بروید . حالا در پایین صفحه بگردین و صفحات بلاگ رو پیدا کنید و جلوشون ستون راست را روشن کنیددرودمشکل مرتفع شد. حقیقتش قبلا به این قسمت مراجعه کرده بودم اما احتمال میدادم چون در هر دو ستون قرار دارد به طور پیش فرض به ستونی منتقل می شود که فعال می باشد. اما در اصل باید ستون چپ غیر فعال و ستون راست فعال باشد.با تشکر از شما نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mrali1234 ارسال شده در شهریور 2، 2017 گزارش Share ارسال شده در شهریور 2، 2017 در مورد این این ماژول لطفا راهنمایی کنید که مطالبی که در وبلاگ قرار داده میشه در قسمت محصولات میشه درج کرد؟ یا برعکس محصولات رو میشه در مطالب وبلاگ بصورت پیشنهادی درج کرد؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .