mahtab_67 ارسال شده در آبان 8، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 8، 2015 دوستان من بشدت عجله دارم.یه قالب فارسی انتخاب کردم میخوام بخرم از سایت http://prestatool*s.irاما سایتش نه نماد الکترونیک داره نه شماره تماس نه هیچ راه ارتباطی دیگه.با پشتیبان آنلاینشم که تماس میگیرم جواب نمیده.میشه بهشون اعتماد کرد؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در آبان 8، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 8، 2015 سایتی که شماره تماس ندارهسایتی که آدرس ندارهسایتی که اگه از دامنه اون whois بگیرین میبینید با مشخصات جعلی دامنه رو ثبت کردهسایتی که نماد ندارهسایتی که قالب هاش همه غیرقانونی و نال و ریپ و کپی هستسایتی که فقط یک ساعت در روز بین ساعت 9-10 شب به شما پاسخ میده اونم آنلاینسایتی که حتما اگه محصولی بخرین ، براتون نصب میکنه اما ایراد دار و بهتون میگه از هاستتون هست و باید از ما هاست بخرین حالا اگه فکر میکنید میشه اعتماد کرد ، اعتماد کنید و به همان شدت که عجله دارین ، میتونید به همان شدت هم از این سایت قالب بخرین و به همان شدت هم دچار مصیبت بشین موفق باشید واکنش ها : دانوش، ArasWeb، mahtab_67 و 2 نفر دیگر 5 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mahtab_67 ارسال شده در آبان 8، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 8، 2015 ممنون از پاسختون و وقتی که گذاشتین... .سایت dbstheme چی؟به اون میشه اعتماد کرد؟یا اصلا جایی میشناسین خودتون که قالب لا کیفیت داشته باشه معرفی کنید؟من تا قبل از ظهر باید قالب بخرم.مرسی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در آبان 8، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 8، 2015 سلامبازارچه پرستاشاپ قالبهای ایرانی و دی بی اس تم قالبهای لئوتم موفق باشید واکنش ها : asasoal و mahtab_67 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mahtab_67 ارسال شده در آبان 8، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 8، 2015 ممنونم از راهنمایییتون متاسفانه بازارچه پرستا شاپ بسته است و درحال تعمیر.dbstheme گزینه خوبیه مرسی. واکنش ها : asasoal 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
aminmir ارسال شده در آبان 8، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 8، 2015 اسم قالب رو بگید چی هست شاید جای دیگهای هم داشته باشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در آبان 8، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 8، 2015 سلامبازارچه در حال تغییرات بود که امروز صبح باز شد.بله دی بی اس تم گزینه مناسبی است موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .