[email protected] ارسال شده در آبان 8، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 8، 2015 با سلامآیا ماژول رایگانی برای لودینگ پرستا وجود داره، مثلا زمانی که صفحه اصلی درحال لود شدن است تا لود شدن کامل صفحه تصویری مانند waitng.. فقط قابل مشاهده باشد؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آبان 8، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 8، 2015 بهترین راه برای پیدا کردن ماژول های رایگان سرچ کردن است. البته من داخل انجمن چنین ماژولی ندیدم و فکر نمیکنم نمونه رایگان داشته باشه این ماژول نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nmh13 ارسال شده در آبان 8، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 8، 2015 سلام امروز برای لود سایت با مشکل مواجه شدم سایت سفید میاد بالا یا شانسی بعضی صفحات باز میشه اما در برگشت دوباره سفید هست دکمه افزودن به سبذ خرید کار نمیکنهبا میزبان تماس گرفتم میگه ما از تهران دسترسی داریم گفت مال ارایه دهنده اینترنته به اون گفتم میگه ما هم دسترسی داریم ،بعد یک ساعت گفت که احتمالا از شبکه زیر ساخت هست اونا دسترسی هاست خارجی دچار اختلال کردن و...از این حرف ها ..حالا من موندم .....به نظر شما مشکل از کجاس ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
igifar ارسال شده در آبان 8، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 8، 2015 برادر اینترنت ایران سرعتش دو برابر شده .البته مثلا توی شهر ما سایت گوگل هم گاهی میاد بالا گاهی هم نه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nmh13 ارسال شده در آبان 8، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 8، 2015 برادر اینترنت ایران سرعتش دو برابر شده .البته مثلا توی شهر ما سایت گوگل هم گاهی میاد بالا گاهی هم نهآخه سرعت اینترنتم خوبه با بقیه سایت ها مشکلی ندارم سایت خودم مشکل داره ،اونا از تهران هم مشکلی ندارنبخش مدیدریت هم خوب کار میکنه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آبان 9، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 9، 2015 نمیشه نظر قطعی داد. باید سایتتون بررسی فنی بشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .