film2serial ارسال شده در آبان 10، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 10، 2015 با سلاو خسته نباشید ببخشید دوستان کسی میدونه قسمته ارجاع دهندگان در بخش مدیریت فروشگاهی درباره ش توضیح بده اگه گزینه های به روزرسانی رو بزنیم مشکلی پیش نمیادSave direct traffic فهرست سازی حافظه نهانکلا به چه کاری میاد ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در آبان 10، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 10، 2015 سلامدر کدوم بخش ؟از نسخه چند استفاده میکنید ؟ موفق باشید واکنش ها : film2serial 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
film2serial ارسال شده در آبان 10، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 10، 2015 سلامدر کدوم بخش ؟از نسخه چند استفاده میکنید ؟ موفق باشید سلام ممنون اقا رامتین نسخه ی 1.5 و اینکه بخش امارها و ارجاع دهندگان یه مدته به خاطر یه سری مشکل فنی که دوستانتون از داخل بازارچه زحمت کشیدن رفعش کردن بازدیدام به شدت کم شده قبلا 73 صفحه معرفی میشد گوگل الان شده 50تا ممنون اگه راهنمایی بفرمایید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
film2serial ارسال شده در آبان 13، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 13، 2015 اقا رامتین فرستادم میشه جواب بدیت نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پزشک سایت ارسال شده در دی 22، 2017 گزارش Share ارسال شده در دی 22، 2017 سلام، وقت همه دوستان بخیر من در حال استفاده از این ماژول هستم ولی یه ایراد اساسی داره که میخوام ببینم فقط برای من هست یا برای همه اینجوریه من تمام قسمت ها را تنظیم کرده ام و بطور مثال اگر شخص از سایت A وارد فروشگاهم بشود و خرید کند درصدی که مشخص کرده ام به او داده می شود (که این کاملا درست هست) ولی مشکل اینجاست که اگر همون شخص خریدار یک هفته بعد ، از طریق گوگل و یا لینک مستقیم وارد فروشگاه بشود و خرید کند باز به سود سایت A اضافه می شود و سودش برای او در نظر گرفته می شود. چطور میشه این مشکل را برطرف کرد؟ واکنش ها : Sam17 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Sam17 ارسال شده در اسفند 13، 2017 گزارش Share ارسال شده در اسفند 13، 2017 سلام، وقت همه دوستان بخیر من در حال استفاده از این ماژول هستم ولی یه ایراد اساسی داره که میخوام ببینم فقط برای من هست یا برای همه اینجوریه من تمام قسمت ها را تنظیم کرده ام و بطور مثال اگر شخص از سایت A وارد فروشگاهم بشود و خرید کند درصدی که مشخص کرده ام به او داده می شود (که این کاملا درست هست) ولی مشکل اینجاست که اگر همون شخص خریدار یک هفته بعد ، از طریق گوگل و یا لینک مستقیم وارد فروشگاه بشود و خرید کند باز به سود سایت A اضافه می شود و سودش برای او در نظر گرفته می شود. چطور میشه این مشکل را برطرف کرد؟ سلام، منم مشکل همین دوستمونو دارم کسی میدونه راه حلش چیه؟ انگار اطلاعات ارجاع داده شده هارو ذخیره میکنه واسه مدت طولانی! چیکار کنیم که مثلا تا 1 ساعت ذخیره داشته باشه اطلاعاتو فقط؟ ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .