mahdisakhavat ارسال شده در آبان 12، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 12، 2015 با سلام،اکثر دوستانی که می خوان فروشگاه اینترنتی محصولات دیجیتال بزار ، چون که تعداد محصولات و مشخصاتشون زیاد هست، باید زمان زیادی صرف این کار کنن.میخواستم بپرسم آیا چنین بانک اطلاعاتی وجود داره؟با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در آبان 12، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 12، 2015 ماژول تجاری محصولات مجازی در بازارچه موجوده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mahdisakhavat ارسال شده در آبان 12، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 12، 2015 ماژول تجاری محصولات مجازی در بازارچه موجوده منظور من رو متوجه نشدین. من میخوام محصولات دیجیتال رو بصورت آماده به سایتم وارد کنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mahdisakhavat ارسال شده در آبان 12، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 12، 2015 ماژول تجاری محصولات مجازی در بازارچه موجوده محصولات مجازی منظورم نیست، لپ تاپ، موبایل، تبلت و قطعات کامپیوتر منظورم هست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
igifar ارسال شده در آبان 12، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 12، 2015 برای اطلاعات گوشی از سایت هایی مثل gsm arena یا آل دیجیتال و یا دیجی کالا استفاده کنیدالبته بیشتر کالاها در دو مورد آخر وجود دارد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در آبان 13، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 13، 2015 برای اینکه موفق بشین باید از صفر وارد کنید اینکه یه دکمه باشه بزنید همه محصولات دیجی کالا رو با توضیحاتش داشته باشین ، باید بگم یک رویاست . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mahdisakhavat ارسال شده در آبان 13، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 13، 2015 اگه کسی محصولات رو کامل تو سیستم خودش زده باشه میتونه بفروشه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
almarket.ir ارسال شده در آبان 13، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 13، 2015 بله میشود. ولی وارد کردن این همه محصول شاید نیاز به یک سال وقت داشته باشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .