vahidvazh ارسال شده در آبان 12، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 12، 2015 سلام دوستانببخشید من یه هاست 1گیگی دارم،نمیخوام عکس محصولاتمو بذارم روی اون،یه هاست دانلود خریدم و میخوام که عکس محصولاتم رو توی ا.ن آپلود کنم و بذارم به عنوان عکس محصول،ولی واسه عکس محصول همچین امکانی نیست و عکس رو از روی کامپیوتر فقط میشه آپلود کرد و میره توی هاست اصلی که ببد ها باعث کند شدن هاست میشه،دوستان لطفا کمکم کنید ببینم چکار باید بکنم؟ واکنش ها : salambaba.com 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
vahidvazh ارسال شده در آبان 15، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 15، 2015 کسی نیست جواب مارو بده؟لطفا کمکم کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در آبان 15، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 15، 2015 سلامپرستاشاپ چنین امکانی نداره دوست عزیز موفق باشید واکنش ها : salambaba.com 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
asasoal ارسال شده در آبان 15، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 15، 2015 سلامافزایش حجم فایل چرا باعث کندی هاست میشه؟ واکنش ها : salambaba.com 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آبان 16، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 16، 2015 افزایش حجم هاست هیچ ارتباطی به کندی نداره Sent from my Xperia using Tapatalk pro واکنش ها : salambaba.com 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
asasoal ارسال شده در آبان 16، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 16، 2015 دانوش جان باهات موافقم،پس درنتیجه نیازی به استفاده از یک هاست دانلود نیست،اما یک سوال دارم:آیا در هاستها امکان یکپارچه سازی فایلها ( دی فراگمنت) وجود دارد؟ واکنش ها : salambaba.com 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
salambaba.com ارسال شده در آبان 16، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 16، 2015 اگر برای پرستا میخواهید .فکر کنم پرستا شاپ خودش همچین امکانی داره.تنظیمات_تصاویر. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آبان 18، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 18، 2015 دی فرگ رو باید از پشتیبان هاستینگ بپرسید و یا در انجمن های هاستینگتا جایی که میدونم این امکان در هاست اشتراکی ممکن نیست Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .