dehghanpour ارسال شده در آبان 15، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 15، 2015 سلاموقتی به عنوان یک کاربر جدید می خوام توی سایتم ثبت نام کنم خطای زیر رو میده :TECHNICAL ERROR: unable to load form. Details: Error thrown: [object Object] Text status: parsererror ضمنا قبل از اینکه این خطا رو بده تونستم یک کاربر برای تست ثبت نام کنم که وقتی ثبت نام به آخر رسید و باید وارد حساب کاربری می شدم هیچ اتفاقی نیفتاد و همینطور یک صفحه سفید روبروم باقی موند!دیباگ رو روشن کردم و خطای زیر رو داد:Catchable fatal error: Object of class Customer could not be converted to string in /public_html/modules/spverticalmegamenu/spverticalmegamenu.php on line 348با این پیغام خطا متوجه شدم یک ایرادی در ماژول مگا منوی عمودی وجود داره! و وقتی که ماژول مگا منو رو غیر فعال می کنم این مشکل ورود به حساب کاربری حل میشه ولی مشکل ثبت نام کاربر جدید هنوز به قوت خودش باقیه!!! ضمنا دیباگ رو که روشن کردم پیغامهای زیر رو هم بهم میده که نمی دونم بابت چی هست:Strict Standards: Declaration of FrontControllerCore::addCSS() should be compatible with that of ControllerCore::addCSS() in /public_html/override/classes/controller/FrontController.php on line 1319Strict Standards: Declaration of FrontControllerCore::removeCSS() should be compatible with that of ControllerCore::removeCSS() in /public_html/override/classes/controller/FrontController.php on line 1319Strict Standards: Declaration of FrontControllerCore::addJS() should be compatible with that of ControllerCore::addJS() in /public_html/override/classes/controller/FrontController.php on line 1319Strict Standards: Declaration of FrontControllerCore::removeJS() should be compatible with that of ControllerCore::removeJS() in /public_html/override/classes/controller/FrontController.php on line 1319 پیشاپیش تشکر می کنم از راهنمایی و لطف شما دوستان گرامی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آبان 15، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 15، 2015 آدرس سایتتون رو بدید. قالب سایتتون چیه؟ باید از پشتیبان قالبتون راهنمایی بگیرید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
dehghanpour ارسال شده در آبان 15، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 15، 2015 آدرس سایتتون رو بدید. قالب سایتتون چیه؟ باید از پشتیبان قالبتون راهنمایی بگیرید قالب رو از تم فارست خریدم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آبان 15، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 15، 2015 پس از پشتیبان قالبتون درخواست پشتیبانی بدید واکنش ها : salambaba.com 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .