vahidvazh ارسال شده در آبان 16، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 16، 2015 سلام دوستانببخشید من با یه مشکل مواجه شدم و اونم اینه که مثلا وقتی کالا رو یه مشتری خرید میکنه،ازهر طریقی در اخر این خطا رو میده واسش ولی سفارش تایید میشه،باید چکار کنم ؟خطایی که بعد از تایید نهایی میادTCPDF ERROR: [image] Unable to get image: /img/tmp/product_mini_68_0.jpg نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
vahidvazh ارسال شده در آبان 16، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 16، 2015 کسی نیست جواب منو بدهخواهش میکنم کمکم کنید واکنش ها : mahtab_67 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
almarket.ir ارسال شده در آبان 16، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 16، 2015 قسمت ادمین سایتم خراب شده. ولی احتمالا از قسمت سفارش قسمت pdf رو پیدا کنید و غیرفعال کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
almarket.ir ارسال شده در آبان 16، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 16، 2015 از قسمت تنظیمات و بعد سفارش ها قسمت تنظیمات pdf رو خاموش کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .