samanfm ارسال شده در آبان 16، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 16، 2015 سلام دوستانمن درخواست نماد داده بودم برای سایتم با آدرس example.ir/test7859 (زیردامنه دارد). خلاصه مراحل طی شده و الان کد رو دادن که نصب کنم. ماژول نماد رو از تاپیک ها برداشتم و نصب کردم ضمن اینکه رو قالب از قبل بود. ماژول رو نصب کردم و فایل eNamadLogo.htm رو ابتدا در روت اصلی example.ir ریختم و درون ماژول همانطور که راهنما گفته بود سفید نشان داده شد اما توسط سایت اینماد که امتحان کردم تایید نشد. فکر کردم شاید چون من ساب دومین دارم مشکل ایجاد کرده رفتم فایل رو در ساب دومین کپی کردم و در tpl ماژول آدرس رو از src="/eNamadLogo.htm" به src="/test7859/eNamadLogo.htm" تغییر دادم فایل رو پیدا کرد اما باز هم توسط سایت اینماد که امتحان کردم تایید نشد. هر کاری می کنم این "خطا در نصب کد" رو نشون میده. کسی میتونه کمک کنه؟ مرسی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آبان 17، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 17، 2015 فایل eNamadLogo.htm رو در پوشه test7859 بریزید ولی نیازی به دستکاری فایل tpl نیست بذارید پیش فرض باقی بمونه واکنش ها : ramtin2025 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
samanfm ارسال شده در آبان 17، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 17، 2015 خیلی ممنون مشکل حل شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
samanfm ارسال شده در آبان 18، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 18، 2015 سلام کد من تایید شد و سایت اینماد تایید نهایی را کرد اما در ماژول نماد در سایت لوگوی نماد نشان داده نشده و لوگوی سایت خودم دیده میشه در ماژول که روش کلیک می کنم باز بر می گرده به سایتم... تصاویر ضمیمه شده است. کسی میدونه چرا اینطوری شده؟آدرس سایت : princep.ir/test7859مرسی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در آبان 18، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 18، 2015 سلاماگه فایلی که بالاتر گفته شد رو ریخته باشید نباید این مشکل بوجود بیاد موفق باشید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
samanfm ارسال شده در آبان 18، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 18، 2015 سلام من فایا رو در همان روت پرستا قرار دادم اگر قرار نداده بودم که توسط خود سایت اینماد تایید نمی شد!! ماژول و فایل مطابق آموزش انجمن قرار داده شده است. من اصلا نمی دونم این چیه نشون میده؟؟؟ تو iframe چرا داره این بخش از سایت خودم رو نشوون میده؟!!دوستان لطفا اگر کسی می دونه راهنمایی کنه.مرسی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آبان 18، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 18، 2015 آدرس سایتتون رو بدید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
samanfm ارسال شده در آبان 18، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 18، 2015 سلام آدرس رو بالا دادم: www.princep.ir/test7859در ماژول enamad نمی دونم چرا همچین چیزی نشون میده؟!! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آبان 19، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 19، 2015 به این خاطر که فایلتون رو در این آدرس http://www.princep.ir/eNamadLogo.htmنشون میده. یا فایل رو جای اشتباهی ریختید یا tpl اون رو دستکاری کردید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
samanfm ارسال شده در آبان 22، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 22، 2015 سلاممن همه چیز را بررسی کردم درست بود. با این حال برای اطمینان ماژول نماد رو حذف کردم و دوباره نصب کردم بدون اینکه در سورس ماژول دستکاری کنم. حال فایل eNamadLogo.htm رو همانط.ر که گفتید داخل www.princep.ir/test7859 کپی کردم. حالا که در داخل ماژوا اینماد خطای Not found می دهد. نمی دونم واقعا مشکل از کجاست؟!!! لطفا دوستان اگر امکانش هست کمک کنند.مرسیآدرس : www.princep.ir/test7859 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آبان 22، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 22، 2015 دسترسی هاتون رو برام پ.خ کنید بررسی کنم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
samanfm ارسال شده در آبان 22، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 22، 2015 ممنون ارسال کردم براتون لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آبان 22، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 22، 2015 مشکل حل گردید. در صورتی که از ماژول ncnamad استفاده میکنید به جای /eNamadLogo.htm قرار بدید ./eNamadLogo.htm لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
samanfm ارسال شده در آبان 22، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 22، 2015 بله مشکل حل شد بسیار بسیار تشکرمشکل حل شد لطفا تاپیک رو ببندیدمرسی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده