samanfm ارسال شده در آبان 17، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 17، 2015 سلام دوستانمن ماژول واترمارک رو تنظیم کردم و بعد به قسمت بازسازی تصاویر (ایجاد دوباره بندانگشتی ها) رفتم و بخش محصولات را انتخاب کردم که بازسازی شوند اما مرورگر چنین خطایی را بر می گرداند (عکس ضمیمه گردیده است)... من هاستم نت افراز است و پنل دایرکت ادمین می باشد اگر باید در تنظیمات سرور تغییراتی رو انجام بدهم لطفا راهنمایی کنید به چه شکل امکانش هست؟ممنون میشم از دوستان کمکی کنند نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آبان 17، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 17، 2015 به خاطر محدودیت time_out این خطا رو میگیری. میتونید دوباره عملیات بازسازی رو انجام بدید (ولی حتما تیک گزینه پاک کردن تصاویر قبلی را بردارید) واکنش ها : salambaba.com 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در آبان 17، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 17، 2015 من هم با نت افراز همین مشکل رو دارم و چند نوع تغییر هم دادن ولی جواب نداد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
salambaba.com ارسال شده در آبان 18، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 18، 2015 رو هاست اشتراکی اگر تعداد تصا ویرتون زیاد باشه خیلی سخت جواب میده باید عملیات باز سازی تصاویر را چندین بار انجام دهید.من رو یه سایتمم بیشتر از 100 بار تست کردم ولی به جواب نرسیدم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .