mupm1 ارسال شده در آبان 22، 2011 گزارش Share ارسال شده در آبان 22، 2011 سلام دوستان عزیز اگه میشه لطف کنید در مورد نصب بیشتر توضیح بدیدمن وقتی میخوام نصب کنم در قسمت سازگاریهای سیستم حدودا دو سومش ضریدر زده باید چی کار کنم لطفا راهنمایی کنید باتشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sub0_ir ارسال شده در آبان 23، 2011 گزارش Share ارسال شده در آبان 23، 2011 سلام دوست عزیزدر قسمت سازگاری ها چک میکنه که آیا هاست شما امکانات پیش فرض را برای نصب پرستا دارد یا خیر که اگه نداشته باشه قابل نصب نیست. اینطور که من دیدم روی اکثر هاست های لینوکس به خوبی پرستا نصب می شود. هاست های ویندوز رو نمیدونم. حالا دوستان با تجربه تر هم هستند که می تونند بیان شما رو راهنمایی کنند.پیشنهاد میشه اول روی لوکال نصب کنید تا یکم دستتون راه بیوفته و بعد که به همه ی زوایای کار آشنا شدید روی هاست نصب کنید.موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در آبان 23، 2011 گزارش Share ارسال شده در آبان 23، 2011 من پرستا 1.2 رو روی لینوکس هاست سرور مایا هاست نصب میکردم ااصلا نصب نمیشد و ارور میداد اما روی سرور لینوکس ماهان هاست نصب میشد .... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آبان 23، 2011 گزارش Share ارسال شده در آبان 23، 2011 ناسازگاری هایی که موقع نصب نشون میده عدم کیفیت ارائه دهنده ی هاستتون رو نشون میده که کافیه روی یک هاست معتبر تر نصب کنید. موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
reza72 ارسال شده در آبان 29، 2011 گزارش Share ارسال شده در آبان 29، 2011 سلام من تازه واردم. ببخشید میهن وب هاست مشکلی نداره با پرستا شاپ 1.3 یا 1.4؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
reza72 ارسال شده در آبان 29، 2011 گزارش Share ارسال شده در آبان 29، 2011 خیلی ممنون از جواب نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
reza72 ارسال شده در آبان 29، 2011 گزارش Share ارسال شده در آبان 29، 2011 ببخشید فایل ها رو باید تک تک آپلود کرد؟ لطفن این قسمت آپلود را تو ضیح بدید. ممنون میشمببخشید کسی نیست؟وقتی آپلود رو میزنم میگه باید فایل ها رو تک تک آپلود کرد و پوشه رو نمیشه آپلود کردادمین جان کجایی؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آبان 29، 2011 گزارش Share ارسال شده در آبان 29، 2011 خیر نیازی به آپلود تک تک نیست. شما فقط باید فایل فشرده رو آپلود کنید سپس از طریق هاستتون روی "extract" کلیک کنید و اون رو از حالت فشرده خارج کنید.بعد هم که از طریق نصاب به صورت اتوماتیک ما بقی مراحل رو طی کنید. موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
thekoroush ارسال شده در آذر 8، 2011 گزارش Share ارسال شده در آذر 8، 2011 ارور تنظیمات پی اچ پی خاموش است میده اما مورد مهمی نیست و میتونید نصب رو ادامه بدید. موفق باشید مهرشاد جان واسه من هم همین پیام رو میده اما اجازه ادامه نصب رو نمیده ! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
xp_stb ارسال شده در آذر 10، 2011 گزارش Share ارسال شده در آذر 10، 2011 اینجا ما فقط تبلیغات هاست دیدیم آموزشی ندیدیم عزیزم اگر رو هاستی مشکل هم داری باری نصب بیا بگو این مشکل چیکار کنم یا بگو اینکارو کردم حل شد مشکلم ۴ نفر هم از تجربه شما استفاده کنند لطفا ادمین سایت اسپم پاک کنه تا یه تایپیک پر محتوا بشه در آخر هم تقاضا دارم نصب را توضیح دهید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آذر 10، 2011 گزارش Share ارسال شده در آذر 10، 2011 دوست عزیز نصب پرستا شاپ ما نیاز به توضیح خاصی نداره و تمامی مراحل نصب به طور کامل فارسیه. بعد از نصب هم با یک محیط فارسی مواجه میشید. اگر در مراحل نصب مشکلی داشتید اینجا مطرح کنید تا راهنماییتون کنم. موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
azadi98 ارسال شده در آذر 12، 2011 گزارش Share ارسال شده در آذر 12، 2011 سلام دوستان تو هاست رایگان مثل گیگفا هم نصب میشود یا نه ؟ کوله پشتی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آذر 12، 2011 گزارش Share ارسال شده در آذر 12، 2011 بستگی داره به خدماتی که هاستتون میده. اگر از مرحله ی سازگاری ها رد شدین به راحتی نصب میشه. فکر میکنم گیگفا جواب میده موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آذر 15، 2011 گزارش Share ارسال شده در آذر 15، 2011 من هنگام نصب خطا 404 میده کسی میتونه کمکم کنهلطفا مشکل خودتون رو در انجمن مربوطه مطرح کنید تا دوستان پیگیری کنند. این هم لینک انجمنی که باید مشکلتون رو مطرح کنید: http://presta-shop.ir/forumdisplay.php?fid=61 موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
www.dcsamin.ir ارسال شده در آذر 16، 2011 گزارش Share ارسال شده در آذر 16، 2011 سلامیه سوال فنی داشتم ایا میشه پرستا رو روی لوکال نصب کرد بعد از اینکه همه تغیرات مورد نظرمو روش انجام دادم مثل ادد کردن کالاهامو تنظیمات ایناش بعد بزارم روی هاست اصلی ؟ میشه ؟ اگه میشه چجوری میشه ؟ اقای ادمین شما که تو پیام خصوصی جواب نمیدین لطف کنید این جا جواب بدید !؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
SoheilSmart ارسال شده در آذر 16، 2011 گزارش Share ارسال شده در آذر 16، 2011 سلامیه سوال فنی داشتم ایا میشه پرستا رو روی لوکال نصب کرد بعد از اینکه همه تغیرات مورد نظرمو روش انجام دادم مثل ادد کردن کالاهامو تنظیمات ایناش بعد بزارم روی هاست اصلی ؟ میشه ؟ اگه میشه چجوری میشه ؟ اقای ادمین شما که تو پیام خصوصی جواب نمیدین لطف کنید این جا جواب بدید !؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ در مورد تنظیماتی که خارج از پایگاه داده هست اگر شما اون فایل ها رو به هاست خود منتقل کنید درست عمل می کنه اما در مورد اضافه کردن محصولات و ویرایش اون ها ، مربوط به پایگاه داده میشه و شما اگر می خواید باید اون جداول را روی لوکال استخراج کنیدسپس به هاست بروید و آنجا import کنید البته ممکن است با مشکلاتی مواجه شوید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آذر 16، 2011 گزارش Share ارسال شده در آذر 16، 2011 بله بعد از این که کالاهاتون رو وارد کردید وارد phpMyadmin بشید و دیتابیسی که برای فروشگاهتون ایجاد کرده بودید رو انتخاب کنیدحالا روی گزینه ی Export کلیک کنید تا دیتابیستون ذخیره بشهبعد پرستا شاپ رو روی لوکال نصب کنید و سپس وارد دیتابیسی که برای پرستای لوکالتون ایجاد کردید بشین. یکبار روی گزینه ی Export کلیک کنید تا یک بکاپ از دیتابیستون داشته باشید بعدش تمام محتویات دیتابیستون رو انتخاب کنید و اون ها رو Drop کنید.حالا روی Import کلیک کنید و دیتابیسی که حاوی محصولاتتون بود رو انتخاب کنید کار تمومه و محصولات شما وارد لوکال شدند. فقط توجه کنید که نام کاربری و رمز عبور مدیریت شما به نام کاربری و رمز عبورتون در فروشگاه غیر لوکال تغییر می کنه موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
www.dcsamin.ir ارسال شده در آذر 16، 2011 گزارش Share ارسال شده در آذر 16، 2011 lمن روی لوکال روی سیتمم نصب کردم و فقط برای تست پرستا رو نصب کردم اومد بالا بعد رفتم دیتا بیسم رو از قسمت export با تنظیمات پیش فرض خود سربرگ export از اون قسمت پایین save as رو انتخلب کردم و go رو زدم بعد هم دیتا بیسم رو پاک کردم بعد از سربرگ importدیتا رو اد کردم که برگردونه erro داد ؟توی export هم بصورت txt ذخیره کردم تو notepad هم به صورت zipped نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آذر 16، 2011 گزارش Share ارسال شده در آذر 16، 2011 به احتمال زیاد یه جای کار رو اشتباه انجام دادید وگرنه قاعدتا نباید همچین اروری بده! از داخل خود پرستا شاپ یه بار دیتابیستون رو ایمپورت کنید. مراحل زیر رو طی کنید: پنل مدیریت -> سربرگ ابزارها -> روی "وارد کردن" کلیک کنید حالا دیتابیس مورد نظر خودتون رو انتخاب کنید و روی آپلود کلیک کنید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آذر 16، 2011 گزارش Share ارسال شده در آذر 16، 2011 علت این خطا اینه که شما باید یک پایگاه داده به اسم prestashop بسازید و بعد روش کلیک کنید تا واردش بشید و بعد به قسمت import برید و وارد کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
www.dcsamin.ir ارسال شده در آذر 18، 2011 گزارش Share ارسال شده در آذر 18، 2011 سلام به همگی از راهنماییاتون مرسی ولی بازم نشد چه کنم !؟ اخه من زیاد نمیتونم به اینترنت وصل بشم و انلاین کارام انجام بدم کاراییم که میخوام رو فروشگاهم انجام بدم زیاده مثلا کلی کالا دارم که وارد کنم و کلیم تنظیمات واسه همین باید هم افلاین انجام بدم اگه لطف کنید یه راه حل واسم پیدا کند خودم که هرچه کردم نشد :-(:-(:-(:-(:-(:-( ؟؟؟؟؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
IRANSERVER ارسال شده در آذر 24، 2011 گزارش Share ارسال شده در آذر 24، 2011 با سلام شما اینجا یک آموزش نصب کامل ندادین بصورت تصوریر یا حداقل به صورت دیگه پس این فرم رو برای چی باز کردین نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آذر 24، 2011 گزارش Share ارسال شده در آذر 24، 2011 نصب پرستاشاپ کاملا فارسی شده و فکر نمیکنم نیازی به آموزش باشه. با این حال تلاش میکنیم تا چند روز دیگه آموزش هم قرار بدیم. اگر کسی از دوستان میتونه آموزش قرار بده اعلام آمادگی کنه. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
siamak55861 ارسال شده در بهمن 18، 2011 گزارش Share ارسال شده در بهمن 18، 2011 سلام بعد از نصب پرمیشن فایلها را به 644 تغیر بدیم مشکلی پیش نمیاد ممنون میشم جواب بدید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در بهمن 18، 2011 گزارش Share ارسال شده در بهمن 18، 2011 پرمیشن تمامی پوشه ها باید روی 755 و تمامی فایل ها باید روی 644 باشند به جز پوشه های upload، download و img که باید پرمیشن 777 داشته باشند موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .