zoupir ارسال شده در آبان 17، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 17، 2015 سلام دوستان. همونطور که می دونید برای تغییر واحد پول از ریال به تومان باید بعد از انجام تنظیمات و تعریف تومان در پنل مدیریت، تک تک محصولات ویرایش رو به تومان ویرایش کنیم.اما یه به یه چیزی برخوردم که شاید برای دوستان جالب باشه.من تومان رو تعربف کردم ولی چون تعداد محصولات بالا بود دیگه محصولات رو ویرایش نکردم. تا اینکه به صورت اتفاقی ماژول فیش بانکی رو نصب کردم.هنگامی که مشتری از این ماژول استفاده می کنه میتونه تو یکی از مراحل واحد پولی رو انتخاب کنه. اگه این واحد پولی انتخابی توسط مشتری تومان باشه و بقیه مراحل رو بره از اون به بعد همه محصولات با واحد پولی تومان در کل سایت بهش نشون داده میشه و حتی با خرید و پرداخت از طریق درگاه های آنلاین بانک ها این قیمت ها درست کار میکنه.اگه دوستان نظری در این مورد دارن بدن و اگه بشه از این موضوع برای ویرایش کلی قیمت ها از ریال به تومان و یا برعکس استفاده کرد خیلی از کار ها آسون میشه. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در آبان 18، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 18، 2015 راهی که شما گفتین رو تست نکردماما در موقعیت مشابه با 200 تا محصول، اسم ارز ريال رو به تومان تغییر دادم، با این کار دیگه نمی خواد کل محصولات رو ویرایش کرد یعنی از قسمت ارزها اسم و کد ایزو رو تغییر بدین و اگر خواستین ارزی رو غیر فعال کنین هم می تونین نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آبان 18، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 18، 2015 دوست عزیز شما ارز پیش فرض را تنظیم نکردیدبومی سازی » بومی سازیاگر ارز پیش فرض تومان هست و ضرایب رو درست تعریف کنید چیزی که گفتید ممکن نیست.برای تغییر کلی قیمت و سایر مشخصات محصول ماژولی در بازارچه موجود هست که میتونید خریداری کنید Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
zoupir ارسال شده در آبان 18، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 18، 2015 من اتفاقی به این موضوع برخورد کردم. می تونین تست کنین نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آبان 19، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 19، 2015 من اون ماژول رو بارها تست کردم و مشکلی نداره. تنظیمات ناصحیح رو نمیشه مشکل یا باگ فرض کرد Sent from my Xperia using Tapatalk pro واکنش ها : zoupir 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .