nasimparsi ارسال شده در آبان 20، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 20، 2015 با درودیک سایت فروشگاه قطعات الکترونیک و رایانه ای قبلا راه اندازی کرده بودم (www.efarvahar.ir) و حالا بنا به دلایلی می خواستم یه سایت دیگه راه اندازی کنم (www.echista.ir). ولی چون تعداد کالاهایی که باید توش وارد کرد زیاد بود تصمیم گرفتم یک کپی از همون سایت قبلی رو اینجا هم داشته باشم و بعدا یه کم ویرایشش کنم و...خلاصه از اطلاعات سایت قدیمی ftp بکاپ گرفتم و روی هاست تازه خریداری شده ریستوری کردماکنون مشکلی که هست اینه که زمانی که میخوام وارد سایت تازه بشم یعنی در مرورگر بزنم www.echista.ir ریدایرکت می شه روی سایت قدیمی که ازش بکاپ گرفته بودم! در حالی که توی سیپنل اصلا ریدایرکتی وجود ندارهدوستان این مشکل از کجا ریشه میگیره و چطوری میشه درستش کرد؟با سپاس نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در آبان 20، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 20، 2015 سلامبه بخش سئو و url برید و تنظیمات لازم رو انجام بدید موفق باشید واکنش ها : nasimparsi 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .