farsianshop ارسال شده در آبان 20، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 20، 2015 متاسفانه در مورد گذاشتن اجناس مشکل دارم اگر ممکنه کمکم کنین چون اصلا متوجه گذاشتن جنس جدید نشدمhttp://uupload.ir/files/isxp_untitled.jpgاجناسی که در فروشگاه قرار میدم متاسفانه عکس و قیمت ندارند !!!! عکس رو اپلود هم میکنم ولی عکسی نمایش داده نمیشهدر مورد شاخه ها مشکلی ندارم برای ساختنش ولی چطوری زیر مجموعه شاخه اضافه کنم مثل عکس زیر؟http://uupload.ir/files/fqc0_yrr.jpg منظورم اضافه کردن + هست که با کلیک کردن روش گذینه های بیشتری میاد مشکل دیگه ای هم که الان برام پیش اومده رفت لوگوهای اول صفحه هست !!! که بجاش علامت سوال اومده http://8pic.ir/images/ky8ev906sprrg2lrzi2t.jpg سبد خرید در قسمت بالای سایت هم رفته !!! چطوری برش گردونم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آبان 21، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 21، 2015 مشکل عکس هاتون یا از htaccess هست که باید یکبار به بخش تنظیمات - سئو و URL ها مراجعه کنید و روی ذخیره کلیک کنیدیا از بند انگشتی هاست که باید به بخش تنظیمات - تصاویر مراجعه کرده و از پایین صفحه روی بازسازی بندانگشتی ها کلیک کنیدبرای داشتن علامت + هم کافیه موقع افزودن شاخه جدید والد اون رو روی شاخه مورد نظر بذارید واکنش ها : salambaba.com و farsianshop 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
farsianshop ارسال شده در آبان 21، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 21، 2015 مشکل عکس هاتون یا از htaccess هست که باید یکبار به بخش تنظیمات - سئو و URL ها مراجعه کنید و روی ذخیره کلیک کنیدیا از بند انگشتی هاست که باید به بخش تنظیمات - تصاویر مراجعه کرده و از پایین صفحه روی بازسازی بندانگشتی ها کلیک کنیدبرای داشتن علامت + هم کافیه موقع افزودن شاخه جدید والد اون رو روی شاخه مورد نظر بذارید درودمشکل عکس هامون در صفحه بالا حل نشد !! کارایی که فرمودین هم انجام دادیناصلا بخاطر چی به این صورت در اومده ؟!باید از اول بزارم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
salambaba.com ارسال شده در آبان 21، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 21، 2015 اجناسی که در فروشگاه قرار میدم متاسفانه عکس و قیمت ندارند !!!! عکس رو اپلود هم میکنم ولی عکسی نمایش داده نمیشه:من احتمال میدم گزینه اپلود فایل بعد از انتخاب عکس رو نمی زنید.مشکل دیگه ای هم که الان برام پیش اومده رفت لوگوهای اول صفحه هست !!! که بجاش علامت سوال اومده از بخش قالب ها : لوگو رو دوباره اپلود کنید.سبد خرید در قسمت بالای سایت هم رفته !!! چطوری برش گردونم؟ ماژول سبد خرید رو از ماژول ها > رو احتمالا غیره فعال کرده باشید یا حالت نمایش فروشگاه رو فعال کرده اید. واکنش ها : asasoal 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
farsianshop ارسال شده در آبان 21، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 21، 2015 اجناسی که در فروشگاه قرار میدم متاسفانه عکس و قیمت ندارند !!!! عکس رو اپلود هم میکنم ولی عکسی نمایش داده نمیشه:من احتمال میدم گزینه اپلود فایل بعد از انتخاب عکس رو نمی زنید.مشکل دیگه ای هم که الان برام پیش اومده رفت لوگوهای اول صفحه هست !!! که بجاش علامت سوال اومده از بخش قالب ها : لوگو رو دوباره اپلود کنید.سبد خرید در قسمت بالای سایت هم رفته !!! چطوری برش گردونم؟ ماژول سبد خرید رو از ماژول ها > رو احتمالا غیره فعال کرده باشید یا حالت نمایش فروشگاه رو فعال کرده اید. سپاس از شما دوست عزیزمشکل اپلود عکس حل شد خیلی ممنونمشکل الانم رو قیمت گذاری جنس هست و وقتی جنسی رو برای فروش قرار میدم متاسفانه هیچ توضیحی نداره منظورم میگه این دستگاه هنوز موجود نیست و.... http://uupload.ir/files/isxp_untitled.jpg ماژول سبد خرید هم فعال هست و از اول تنظیم مجدد کردم ولی هنوز سبد خرید در بالای صفحه نمایش داده نشده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
salambaba.com ارسال شده در آبان 22، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 22، 2015 مشکل الانم رو قیمت گذاری جنس هست و وقتی جنسی رو برای فروش قرار میدم متاسفانه هیچ توضیحی نداره منظورم میگه این دستگاه هنوز موجود نیست و....زمانی که دارید محصول معرفی میکنید. تب ی با نام مقدار هست.باید اون رو اضافه کنید.ماژول سبد خرید هم فعال هست و از اول تنظیم مجدد کردم ولی هنوز سبد خرید در بالای صفحه نمایش داده نشدهکش مرور گرتون رو خالی کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .