farhad_r3 ارسال شده در آبان 22، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 22، 2015 من از پرستا برای فستفود استفاده میکنم، اما یک مشکل دارممیخوام یک قابلیت به قالبم اضافه بشه اینکه من وارد مثلا پیتزا میشم در یک باکس زیر پیتزا مخلفات را نمایش بده مثل نوشابه و دوغ و... که مشتری بتونه اونا هم به سبد خرید اضافه کنهاین امکان چجوری میسر میشه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
salambaba.com ارسال شده در آبان 22، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 22، 2015 سلام دوست گرامی.شما میتونید قبل از معرفی پیتزا مخلفات رو معرفی کنید.و از تب وابستگی ها قسمتی با نام لوازم جانبی داره نام مخلفات رو سرچ بکنید اضافه میشه.شاد باشید. واکنش ها : دانوش و farhad_r3 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
[email protected] ارسال شده در فروردین 1، 2017 گزارش Share ارسال شده در فروردین 1، 2017 من اضافه کردم و یک تب به نام لوازم جانبی پیشنهادی برای این محصول ایجاد شده که وقتی روش کلیک میکنم بجای نمایش محصول صفحه سفید دیده میشود. چیکار کنم محصول نمایش پیدا کنه و چیکار کنم جای تب ها رو با هم عوض کنم و یا اجازه باز و بسته بودن تب ها رو تعریف کنم مثلا تب لوازم جانبی پیشنهادی برای این محصول با تب اطلاعات بیشتر جابه جا بشه و در هنگامی که محصول داره میاد بالا این تب باز بوده باشه نه اینکه ما روش بزنیم باز شه. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .