farsianshop ارسال شده در آبان 23، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 23، 2015 درودمتاسفانه بسته خرید بنده در بالای صفحه رفته !!!در قسمت ماژول ها هم رفتم و دیدم فعال هست ولی همچنان سبد خرید در بالای سایت به نمایش داده نشده ادرس سایت هم http://farsianshop.com/ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آبان 23، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 23، 2015 از بخش ماژول ها - موقعیت ها چک کنید ماژول سبد خرید در موقعیت hookTop قرار داشته باشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
farsianshop ارسال شده در آبان 23، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 23، 2015 از بخش ماژول ها - موقعیت ها چک کنید ماژول سبد خرید در موقعیت hookTop قرار داشته باشه بنده در این قیمت رفتم ولی چیزی به عنوان hooktop نداره ! http://uupload.ir/files/g4m8_wwwq.jpg نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آبان 23، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 23، 2015 شما رفتید داخل ویرایش ماژول بلوک سبد خرید. به صفحه ماژول ها - موقعیت ها و کلید Ctrl+F رو بزنید و عبارت displayTop رو جستجو کنید. ببینید آیا در لیستش ماژول سبد خرید موجود هست یا خیر. اگر موجود نبود یکبار ماژول بلوک سبد خرید رو بازنشانی (تنظیم مجدد) کنید و از بخش موقعیت ها مکان قرارگیریش رو اصلاح کنید واکنش ها : farsianshop 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
farsianshop ارسال شده در آبان 23، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 23، 2015 شما رفتید داخل ویرایش ماژول بلوک سبد خرید. به صفحه ماژول ها - موقعیت ها و کلید Ctrl+F رو بزنید و عبارت displayTop رو جستجو کنید. ببینید آیا در لیستش ماژول سبد خرید موجود هست یا خیر. اگر موجود نبود یکبار ماژول بلوک سبد خرید رو بازنشانی (تنظیم مجدد) کنید و از بخش موقعیت ها مکان قرارگیریش رو اصلاح کنید از شما واقعا ممنونم درست شدبا تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
marmar ارسال شده در آذر 5، 2016 گزارش Share ارسال شده در آذر 5، 2016 سلاممن پرستا شاپم از یک هاست و دامنه به یک هاست دیگر انتقال دادم و متوجه شدم با اضافه کردن به سبد خرید هیچ چیزی به سبد خرید اضافه نمی شود و همچنان سبد خالی است و در قسمت مدیریت-> سبد خرید ارور fatal error میداد به همین خاطر دوباره در قسمت مدیریت-> ماژول ها، این ماژول رل بازنشانی کردم. ولی مشکلم حل نشد آلان دوباره به قسمت ماژول هل رفتم دیدم سبد خرید غیرفعال شده و اگر بخوام باید رو ی نصب کلیک کنم ولی با ارور زیر مواجه شدمماژول (های) زیر نمی تواند به درستی نصب شود:blockcart : خطای فنی: پرستاشاپ قادر به نصب این ماژول نمی باشد.خواهش می کنم راهنمایی بفرماییدسپاس نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad_lee ارسال شده در آذر 5، 2016 گزارش Share ارسال شده در آذر 5، 2016 نیاز به بررسی داره تیکت بزنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
marmar ارسال شده در آذر 6، 2016 گزارش Share ارسال شده در آذر 6، 2016 نیاز به بررسی داره تیکت بزنید من دو روزه تیکت زدم ولی کسی هنوز جواب نداده، راه دیگه ای هم وجود داره؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad_lee ارسال شده در آذر 6، 2016 گزارش Share ارسال شده در آذر 6، 2016 به مدیران اطلاع خواهم داد لطفا تامل بفرمایید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .