msbana ارسال شده در آبان 23، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 23، 2015 باسلام؛دوتا مشکل برای نمایش محصولات در چند صفحه دارم:1- تعداد پیشفرض محصولات در یک صفحه 12 عدد در نظر گرفته شده ولی وقتی وارد شاخه ای میشم که 30 محصول وجود داره در صفحه اول مینویسه تعداد 30 محصول و 12 تا را نشون میده وتا اینجا مشکلی نیست اما صفحه 2 رو که میزنم میگه محصولی وجود ندارد!!!!!!!!!2- وقتی بازدید کننده تعداد محصولات قابل نمایش رو از روی 12 بر روی یک عدد دیگه تنظیم میکنه ، منو انتخاب تعداد کلا از بین میره و دوباره نمیتونه انتخاب کنه ضمنا یک مشکل هم برای ماژول ناوبری لایه ای پیش اومده که حتی وقتی حذفش کردم و دوباره نصب کردم بازهم حل نشد. مشکل هم اینه که:3- کلا بخش جستجوی هوشمند از تو سایت حذف شده4- تو پیکربندی ماژول ناوبری لایه ای وارد ویرایش قالب که میشیم امکان اضافه یا حذف ویژگی وجود ندارهممنون میشم راهنمایی کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در آبان 23، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 23، 2015 مورد اولتون ربطی به مبحث قالب نداره ، قالب پیشفرض پرستاشاپ هم فعال کنید یا هر قالب دیگه ای همین مشکل وجود داره ( مشکل از ماژول ناوبری لایه ای هست )موارد بعدی رو تیکت ارسال کنید به بخش پشتیبانی . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
msbana ارسال شده در آبان 24، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 24، 2015 مورد اولتون ربطی به مبحث قالب نداره ، قالب پیشفرض پرستاشاپ هم فعال کنید یا هر قالب دیگه ای همین مشکل وجود داره ( مشکل از ماژول ناوبری لایه ای هست )موارد بعدی رو تیکت ارسال کنید به بخش پشتیبانی . ممنون از راهنماییتوندر ارتباط با مورد دوم تیکت فرستادم . اما برای مورد اول چه کار میشه کرد؟ یعنی هر شاخه ای که تعداد محصولاتش از یک صفحه بیشتر بشه، محصولات صفحات دوم و سوم و .... برای بازدید کننده قابل رویت نیستند؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
digikadeh ارسال شده در آذر 3، 2015 گزارش Share ارسال شده در آذر 3، 2015 تنطیمات -- محصول --- محصولات در هر صفحه روی 500 (عددی بالا) قرار دهید که صفحه نخوره (کل محصولات اون صفحه رو نمایش بده ) مشکل حل میشه واسه من که حل شد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
first123 ارسال شده در اردیبهشت 8، 2018 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 8، 2018 بسیار ممنون عالی بود مطالب مفیدی را دارید طراحی سایت در تهران - طراحی سایت املاک نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .