iranpishraft.com ارسال شده در آبان 25، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 25، 2015 عرض سلام و احترامامیدوارم سوالم تکراری نباشهدوستان من چه طور میتونم یک صفحه دلخواه بسازم؟ یک صفحه غیر محصول فروشبه عنوان مثال میخواهم با کلیک روی یک اسلاید در اسلایدر به اون صفحه دلخواه ساخته شده انتقال داده بشهو در اون صفحه یک سری توضیحاتی درج بشه و سپس در انتهای توضیحات امکان ادامه فرآیند خرید باشهیا در انتهای اون توضیحات لینک داده بشه به یک محصول.واقعا نمیدونم چه طور باید یک صفحه معمولی بسازم و اونو متصل کنمبه یک نقطه خاصلطفا به صورت مبتدیانه و قدم به قدم راهنمایی بفرمایید من خیلی با تجربه نیستم.سپاسگذارم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آبان 26، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 26، 2015 در بخش تنظیمات - مدیریت محتوامیتونید مطالبتون رو قرار بدین سپس در اسلایدهاتون لینک بدید به مطلب دلخواه واکنش ها : salambaba.com و B.A.H.M.A.N 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
iranpishraft.com ارسال شده در آبان 26، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 26، 2015 خیلی ممنون من این کار رو کردم اما به مشکل خوردممن صفحه رو میسازم و یک اسم به عنوان Url واسش میگذارمو همون اسم رو در اسلاید به عنوان Url مقصد میگذارم اما باز هم با ارور 404 مواجه میشم.چه باید کرد؟و یک سوال دیگه هم داشتم.چه طور در خود قالب مطالب رو درج کنم؟به عنوان مثال قبل از اسلایدر صفحه مطالب دلخواه درج کنم؟از راهنمایی ها و وقتی که میگذارید سپاسگذارم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در آبان 26، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 26، 2015 سلامآدرس سایت ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
iranpishraft.com ارسال شده در آبان 26، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 26، 2015 www.iranpishraft.comسپاسگذارم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .