naserali ارسال شده در آبان 26، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 26، 2015 سلام و وقت بخیر بنده بعد از نصب قالبی که ازسایت خریداری کردم دچار یک مشکلی شدم البته عرض کنم قبلش پیش بینی کرده بودم که احتمالا مشکلی پیش بیاد از سایت بکاپ گرفتم بعد از نصب قالب نمیتونستم قالب جدید درست کنم با اینکه قبلش ساخته بودم ارور 97 میداد و اشاره میکرد به یک فایل پی اچ پی که مورد دارد منم رفتم بکاپ رو باز حالت فشرده در اوردم و اون فایل که فکر میکردم مورد پیدا کرده رو بردم تو هاست و جایگزین کردم و این شد که دیگه صفحه مدیریت بالا نیومد رفتم دیباگ رو روشن کردم دیدم خطای زیر رو دادهmoduels/dashactiviy/dashactiviy.phpکل اینترنت رو گشتم راه حلی پیدا نکردم یک چیزی به ذهنم رسید از فایل dashactiviy.php یک بکاپ برداشتم و بعدش اون رو پاک کردم ببینم مدیریت باز میشه سپس ارور زیر رو داد moduels/dashapruductes/dashapruductes.phpاز این فایل نیز بکاپ گرفتم و سپس نتیجه رو نگا کردم و در کمال تعجب قسمت مدیریت باز کرد و خودم به خودم افرین گفتم و سپس رفتم محصول اضافه کنم ارور زیر رو داد classes/controller/admincontroller.php سپس امدم بازم از روش ابداعی بالا استفاده کردم و فایل admincontroller رو حذف کردم رفتم قسمت مدیریت رو باز کنم در کمال تاسف ارور زیر رو داد controller/admin/admindashboradcontroller.php فکر کردم بازم مثل دفعه قبل پاک کنم درست میشه قایل رو حذف کردم ارور زیر رو دادFatal error: Class 'AdminController' not found in /home/harikash/public_html/controllers/admin/AdminDashboardController.php on line 28 این ارور یعنی فایل AdminDashboardController.php وجود نداره فایل رو برگرندوم سرجاش(بکاپش رو داشتم)ولی باز ارور همون line28 رو داد من قبلا با مای بی بی کار کردم اینهمه ارور نداشت انگاری شبیه بازی شده یک ارور رو حذف میکنی ارور دیگری ظاهر میشه شبیه این بازی های مرحله ای... انگاری پرستا با ما شوخیش گرفته اخه این همه ارور پست سره هم چه معنی داره ارور اصولا یا یکیه یا دوتا من اگه فردا صبح هم ادامه بدم ارور ها ادامه خواهند یافت دوستان سایتم باید یکی دو روزه اماده میشه کمکم کنید چیکار کنم هر چی سایت خارجی بود هرچی تو انجمن گشتم به جوابی نرسیدم آیا مشکل از قالبی بود که خریداری کردم ؟ ( چون بعد نصب قالب این ارور ها بوجود امد )اگه از قالب نباشه پس از چیه ؟دوستان کمکم کنید ... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در آبان 27، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 27، 2015 دوست عزیز پرستا با شما بازی نداره در حققیت شما دارین با پرستاشاپ بازی میکنید یه خطا که نشون داد که نمیرن اون فایل رو پاک کنن ، اگه قرار بود اون فایل نباشه ، خوب خود پرستاشاپ از اول اون فایل رو نمیذاشت داخل فروشگاه سازش ! ضمن اینکه وقتی یه خطایی میده و یه فایلی رو لینک میده تو خطا ، منظور این نیست که اون فایل مشکل داره . همه موارد رو به شکل اول برگردونید و دیباگ را روشن کنید و کل خطایی که میده رو اینجا کپی کنید . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آبان 27، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 27، 2015 قبل از هر چیز بکاپتون رو برگردونیددوست من راه حل مشکل این نیست که پشت سر هم فایل ها رو پاک کنید مثل این میمونه که ماشین شما جوش آورده بعد شما دونه دونه قطعاتشو بندازین دور خب معلومه دیگه ماشینتون کار نمیکنه مشکل مشخصا از قالبتون نیست چون خطاهایی که داره میده از ماژول های آمارگیر مدیریت و کنترلرهای مدیریت هستند. اگر تازه پرستا رو نصب کردید دوباره نصبش کنید چون احتمال میدم ناقص نصب شده. اگر نه اطلاع بدید تا اینجا کمی بررسی کنیم ببینیم به نتیجه میرسیم یا خیر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .