yousef007 ارسال شده در آبان 27، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 27، 2015 سلام بنده دیروز یعنی 4 شنبه 94/6/4 قالب الکترو مارکت رو خرید کردم ازتون توی بخش تیکت هم اطلاعات سایت و هاستم رو دادم تا برام نصب بشه کی تقریبا نسبت به نصبش اقدام میکنید ممنون لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آبان 27، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 27، 2015 بین 24 الی 48 ساعت از زمان خرید واکنش ها : VIP3R و samann 2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
VIP3R ارسال شده در آذر 11، 2015 گزارش Share ارسال شده در آذر 11، 2015 با سلام بنده روی پرستا شاپ1.6.0.14 این قالب رو نصب کردم بعداز نصب مشکلی نداره ولی وقتی میخوای به عنوان قالب دیفالت انتخابش کنی یه صفحه سفید میاره خواهشا کمک کنید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mahyar ارسال شده در فروردین 4، 2016 گزارش Share ارسال شده در فروردین 4، 2016 با سلام بنده این قالب رو خریداری کردم ولی از پشتیبانیش اصلا راضی نیستم با نام کاربری و رمز عبور حساب فروشگاه نمیشه وارد قسمت تیکت شد.! رمزم تغییر دادیم بازم نشد.! ضمنا قسمتی که باید لایسنس قالب رو اونجا قرار بدیم در فایل پی دی اف همراه قالب اینطوری اشاره شده : " 5- وارد پیکربندی ماژول تنظیمات قالب الکترومارکت شوید و لایسنس قالب را وارد کنید تا فعال گردد . این لایسنس رو موقع خرید از حساب کاربری دریافت میکنید یا براتون ایمیل میگردد " این پیکربندی ماژول تنظیمات قالب الکترومارکت کجاست؟! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در فروردین 4، 2016 گزارش Share ارسال شده در فروردین 4، 2016 با سلام بنده این قالب رو خریداری کردم ولی از پشتیبانیش اصلا راضی نیستم با نام کاربری و رمز عبور حساب فروشگاه نمیشه وارد قسمت تیکت شد.! رمزم تغییر دادیم بازم نشد.! ضمنا قسمتی که باید لایسنس قالب رو اونجا قرار بدیم در فایل پی دی اف همراه قالب اینطوری اشاره شده : " 5- وارد پیکربندی ماژول تنظیمات قالب الکترومارکت شوید و لایسنس قالب را وارد کنید تا فعال گردد . این لایسنس رو موقع خرید از حساب کاربری دریافت میکنید یا براتون ایمیل میگردد " این پیکربندی ماژول تنظیمات قالب الکترومارکت کجاست؟! سلام و درودشما که هنوز نتونستین وارد بخش پشتیبانی بشین و تیکتی ارسال نکرده اید ، چطور از پشتیبانی ناراضی هستین ؟!لطفا سوالات مربوط به قالب رو در تاپیک خود قالب مطرح کنیدبا تشکر لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده