saman_e_rsa ارسال شده در آبان 27، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 27، 2015 سلاممتاسفانه هیچ یک از ماژول های ایران کیش و پی لاین در آخرین ورژن پرستا نصب نمیشود لطفا بررسی فرمائید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nmh13 ارسال شده در آبان 27، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 27، 2015 این نسخه جدید برای من هم مشکل آفرین شد، برای ارتقا کلی دردسر کشیدم ، دوباره برگشتم به 1.6.14کسی تا حالا بدون مشکل کار کرده با نسخه جدید؟ واکنش ها : saman_e_rsa 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mousanajafi ارسال شده در آبان 29، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 29، 2015 سلام توجه کنید که شاید اصلاً مشکل ربطی به نسخه پرستاشاپ نداشته باشه و از سازگاری ماژول باشه همیشه قبل از ارتقا به نسخه بالاتر بررسی کنید که ماژول های مورد استفاده و قالب سازگاری کامل با نسخه جدید داشته باشند موفق باشید واکنش ها : saman_e_rsa 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saman_e_rsa ارسال شده در آبان 30، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 30، 2015 سلاممشکل برطرف شد توسط کروم وارد مدیریت شدم ماژول ها رو نصب کردم بدون ایراد کار میکنه با فایر فاکس نصب نمیشد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .