farsianshop ارسال شده در آبان 29، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 29، 2015 درودبنده به تازگی تصمیم به ایجاد نماد اعتماد کردیم و متاسفانه مشکلی داریم 2مورد زیر است1:درج تمامی هزینه هایی که برای خرید کالا...در فرآیند سفارشگذاری در سبد کالا= به چه صورت اضافه کنم ؟؟2:ارایه کد رهگیری جهت پیگیری سفارش مدیران عزیز لطفا قبل از پاک کردن و گفتن بی مربوط بودن موضوع در تاپیک جواب بنده رو بدین !! http://uupload.ir/files/x5ks_yy.jpg نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در آبان 29، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 29، 2015 مورد اول این هست که شما قیمت محصول و هزینه حمل و اگر مالیات رو دارید تعیین می کنیدمورد دوم هم به صورت پیش فرض در پرستا هست که وقتی مشتری خرید می کنه یک کد چند رقمی از حروف دریافت می کنه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
farsianshop ارسال شده در آبان 29، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 29، 2015 مورد اول این هست که شما قیمت محصول و هزینه حمل و اگر مالیات رو دارید تعیین می کنیدمورد دوم هم به صورت پیش فرض در پرستا هست که وقتی مشتری خرید می کنه یک کد چند رقمی از حروف دریافت می کنه والا داداش بنده متوجه شدم که باید این 2مورد رو درست کنم ولی نفهمیدم به چه صورت !!!! اگه میشه توضیح بدین به کدام بخش از مدیریت قالب برم و مشکل رو حل کنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
kala59 ارسال شده در آبان 29، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 29، 2015 سلام شما وقتی محصول رو اضافه میکنید و قیمت رو اضافه میکنید در قسمت ارسال یک حامل بسازید و براش هزینه حمل کالا تعیین کنید همین مورد ۲ هم به صورت پیشفرض قرار داده شده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
salambaba.com ارسال شده در آبان 29، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 29، 2015 درودبنده به تازگی تصمیم به ایجاد نماد اعتماد کردیم و متاسفانه مشکلی داریم 2مورد زیر است1:درج تمامی هزینه هایی که برای خرید کالا...در فرآیند سفارشگذاری در سبد کالا= به چه صورت اضافه کنم ؟؟2:ارایه کد رهگیری جهت پیگیری سفارش مدیران عزیز لطفا قبل از پاک کردن و گفتن بی مربوط بودن موضوع در تاپیک جواب بنده رو بدین !! http://uupload.ir/files/x5ks_yy.jpgای وای چه کد رهیگیریه که بعد 48 ساعت ارائه میشه.برادر به جای اون بنویسید که کد رهگیری سفارش همون شماره فاکتور است که تو بخش جساب کاربری قسمت تاریخچه سفارشات است.دوست داشتی مدیریت رو برام پیام کن بررسی میکنم مورد اول رو برات.شاد باشید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .