zoupir ارسال شده در آبان 31، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 31، 2015 سلام. من یه سری آپدیت های پیشنهادی پرستاشاپ رو انجام دادم ولی بعد آپدیت این ماژول که عکسش پیوست شده دچار مشکل شده. نمیدونم کدوم ماژول این بخش رو کنترل میکنه. همه ماژول های بخش پیشخوان رو تنظیم مجدد و یا حتی عزل و نصب کردم ولی درست نشد.دوستان اگه میتونین کمک کنید.مرسی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آذر 1، 2015 گزارش Share ارسال شده در آذر 1، 2015 نمیدونم چرا آپدیت های جدید ماژول ها تنظیمات سیستمی رو تغییر میده (حتی ممکنه تنظیمات ccc تون رو خاموش کنه)احتمالا سیستم مالیاتتون فعال شده خاموشش کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
zoupir ارسال شده در آذر 1، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 1، 2015 نه.مالیات فعال نیست. CCC خاموش بود. روشن کردم. ولی باز هم تغییری نکرد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آذر 1، 2015 گزارش Share ارسال شده در آذر 1، 2015 میتونید نسخه قبلی ماژول رو برگردونید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
zoupir ارسال شده در آذر 1، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 1، 2015 خب من نمیدونم این ماژول کدومه. تو پیشخوان کلی ماژول هست. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آذر 1، 2015 گزارش Share ارسال شده در آذر 1، 2015 ماژول dashtrends واکنش ها : zoupir 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .