singleshop ارسال شده در آذر 1، 2015 گزارش Share ارسال شده در آذر 1، 2015 سلامچطوری میتونم آمار مدیریتو ریستارت کنم یعنی همشو صفر کنم ممنون میشم راهنمایی کنید. واکنش ها : singleshop 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در آذر 1، 2015 گزارش Share ارسال شده در آذر 1، 2015 پرستاشاپ یه ماژول داره برای اینکار ( پیشفرض هست میتونید بین ماژولهاتون پیداش کنید ) Database Cleanerاما این همه چیزو اعم از مشتری و سبد خرید و آمار و سفارشات و .. رو پاک میکنه ، اگه محصول دارین یا مشتری دارین که ثبت نام کرده و ... مواظب باشین ، مسئولیت استفاده بر عهده خودتون هست. واکنش ها : singleshop و ali40 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
singleshop ارسال شده در آذر 1، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 1، 2015 نه فروشگاهو تازه راه اندازی کردم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
singleshop ارسال شده در آذر 2، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 2، 2015 قسمت فروش ها ، سفارشها ، و .... پاک نشده اونارو چجوری پاک کنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در آذر 2، 2015 گزارش Share ارسال شده در آذر 2، 2015 این مازول توش سه چهار تا دکمه داره رو همه کلیک کنید تا همه چی پاک بشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
singleshop ارسال شده در آذر 2، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 2، 2015 نمیخوام شاخه ها پاک بشه فقط آمار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .