saeid_omrani ارسال شده در اردیبهشت 28، 2012 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 28، 2012 سلامیه سوال داشتم.من می خوام محصولاتی که موجودیشون صفر هست تو فروشگاه نمایش داده نشه به مشتریا، چجوری میشه این کار رو انجام داد؟ نمیخوام که دستی برم برای همه محصولات عدم نمایش رو بزنم، خودش وقتی موجودیش صفر بود نمایش داده نشه اصلا. و از اون بهتر هم اینه که ترکیبات با موجودی صفر اصلا نمایش داده نشه. چون من برای هر محصولم ترکیب های مختلفی دارم که خودشون موجودی خاص خودشون رو دادن.ممنون . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
gereftar1364 ارسال شده در اردیبهشت 28، 2012 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 28، 2012 با سلامکافیه این دستور را توی mysql اجرا کنی۱- دستور جهت فراخوانی دیتابیس شما. برای مثال نام دیتابیس شما prestashop هستuse prestashop; ۲- کوئری جهت false کردن اکتیو محصولاتی که دارای مقدار صفر هستند!update ps_product set active=0 where quantity=0; البته اگه می خوای قبلش یه بکآپ از جدول ps_product بگیر که اگه نخواستی بتونی به حالت قبل برگردونی! موفق باشید... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saeid_omrani ارسال شده در اردیبهشت 28، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 28، 2012 ممنون .ولی نمیخوام دستی این کار رو کنم. بعد اینجوری هر روز باید بشینم این کار رو انجام بدم! یعنی واقعا چیزی نداره پرستا شاپ که بگیم محصولات بدون موجودی رو نمایش نده؟! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در اردیبهشت 28، 2012 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 28، 2012 دوست عزیز این با یک امکان ساده برنامه نویسی در فایل tpl قابل حله . در صورت نیاز با من تماس بگیرید تا براتون حلش کنم . متشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
gereftar1364 ارسال شده در اردیبهشت 28، 2012 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 28، 2012 ممنون .ولی نمیخوام دستی این کار رو کنم. بعد اینجوری هر روز باید بشینم این کار رو انجام بدم! یعنی واقعا چیزی نداره پرستا شاپ که بگیم محصولات بدون موجودی رو نمایش نده؟! جواب من دستی بودند می رسونه؟!!!این کد باعث می شه محصولات قبلی که وارد کردین و مقدارشون صفر بوده از طریق یک کوئری ساده توی قست کاربری غیر قابل نمایش بشه واسه محصولات جدیدتون هم دو حالت ورود اطلاعات دارین:۱- اگه دارین محصولات را دستی تایپ می کنید اگه تعداد محصولتون صفر هست همون موقع تیک عدم نمایش را بزنید۲- اگه محصولاتتون را دارید از طریق فایل csv ایمپورت می کنید خودش فیلد active داره، می تونید برای محصولاتی که تعدادش صفر هست اکتیوشو false کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در اردیبهشت 28، 2012 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 28، 2012 روش کوئری یک مشکل داره و اون هم اینه که مقدار موجودی بالاخره دوباره صفر میشه و بازهم محصول رو نشون میده. روش قالب هم دردسرهای خودش رو داره. شاید بشه داخل صفحه اصلی محصول رو پنهان کرد اما نمیشه لینکش رو غیر فعال کرد.شاید بهترین روش نوشتن یک ماژول باشه که بعد از هر تغییر موجودی مقدارش رو بررسی کنه تا 0 نشده باشه و اگر شد محصول رو غیر فعال کنه.موفق باشید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .