farhad_r3 ارسال شده در آذر 5، 2015 گزارش Share ارسال شده در آذر 5، 2015 من سایت فروش فستفود دارمدر قسمت نمایش محصولات پرفروش نوشابه و دوغ و دلستر رتبههای اول رو دارند من نمیخوام اینا توی این قسمت نمایش داده بشن میخوام از یه شاخه دیگه بگیره و نمایش بدهممنون میشم راهنمایی کنیدراستی یه سوال دیگه: اگر توی قسمت ویرایش زنده یک باکس رو حذف کنیم از داخل ماژولها هم حذف میشه یا اینکه غیرفعال میشه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
digikadeh ارسال شده در آذر 6، 2015 گزارش Share ارسال شده در آذر 6، 2015 من سایت فروش فستفود دارمدر قسمت نمایش محصولات پرفروش نوشابه و دوغ و دلستر رتبههای اول رو دارند من نمیخوام اینا توی این قسمت نمایش داده بشن میخوام از یه شاخه دیگه بگیره و نمایش بدهممنون میشم راهنمایی کنیدراستی یه سوال دیگه: اگر توی قسمت ویرایش زنده یک باکس رو حذف کنیم از داخل ماژولها هم حذف میشه یا اینکه غیرفعال میشه؟ برای مورد اول ماژول چرخنده محصولات شاخه ها پرستاشاپ فکر میکنم مشکل رو حل کنه .اگه از ویرایش زنده حذف کنید دیگه تو صفحه نشان داده نمی شود .(نه حذف میشه نه غیر فعال ) فقط تو قالب نشان داده نمیشود. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .