mehdi72 ارسال شده در آذر 9، 2015 گزارش Share ارسال شده در آذر 9، 2015 سلام من یه صفحه تو مدیریت محتوا درست کردم شما توی پست های کذشته گفتید که برای ایجاد لینک باید توی نوار افقی بالا توی پیکربندی ماژول لینک درست کنید امامن ماژولی توی اون قسمت ندارم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
jafar1374 ارسال شده در آذر 9، 2015 گزارش Share ارسال شده در آذر 9، 2015 وقتی ميخايد ی صفحه بسازید عنوان متا نام فارسی همون منو یا صفحه میشه و url آشنا هم لینک اصلی میشه. واکنش ها : ramtin2025 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehdi72 ارسال شده در آذر 9، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 9، 2015 من اونجا وقتی ادرس کامل مینویسم ارور میده چطوریه ؟؟ چطور باید ادرس بزارم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehdi72 ارسال شده در آذر 9، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 9، 2015 فهمیدم ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .