hidden ارسال شده در آبان 24، 2011 گزارش Share ارسال شده در آبان 24، 2011 میشه خواهش کنم قالب بدون مشکل رو ضمیمه کنید ؟؟؟؟ قالبی که مشکلات توش فع شده و اصلاح شده میباشد ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
imanmaj ارسال شده در آبان 27، 2011 گزارش Share ارسال شده در آبان 27، 2011 مرتضي جان ما منتظر قالب زيباي موبايل استور براي پرستاشاپ ١.٤.٤ هستيما!!تازه دوستاي من هي داد ميزنن مرتضي دوستت داريم!!خيلي عجيبه!!!!!!!! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mortaza2006 ارسال شده در آبان 27، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 27، 2011 مرتضي جان ما منتظر قالب زيباي موبايل استور براي پرستاشاپ ١.٤.٤ هستيما!!تازه دوستاي من هي داد ميزنن مرتضي دوستت داريم!!خيلي عجيبه!!!!!!!!خواهش می کنم دوستان من کوچیک شما هستممی خواستم ورژن 1.3.1 رو تکمیل کنم بدم ولی دیدم 1.4.4 بهتره گذاشتم برای اون موقع اگه ورژن 1.4.4 رو پیداش کردم براتون بزارم ولی هرچی سرچ کردم پیدا نشدولی روش کار می کنم براتون می زارم مشکل فقط ماژولهاست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
imanmaj ارسال شده در آبان 27، 2011 گزارش Share ارسال شده در آبان 27، 2011 ١.٣.١ كه ديگه تقريبا كامل شد.من ازش استفاده ميكنم مشكلي ندارم باهاش.اونم به لطف دوست گلي همچون شما.فقط ميمونه ١.٤.٤ كه اونم دست خودت رو ميبوسه مرتضي جان.نسخه كامل ١.٣.١ رو هم بزودي آپلود ميكنم همه دوستان استفاده كنن. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در آذر 6، 2011 گزارش Share ارسال شده در آذر 6، 2011 ١.٣.١ كه ديگه تقريبا كامل شد.من ازش استفاده ميكنم مشكلي ندارم باهاش.اونم به لطف دوست گلي همچون شما.فقط ميمونه ١.٤.٤ كه اونم دست خودت رو ميبوسه مرتضي جان.نسخه كامل ١.٣.١ رو هم بزودي آپلود ميكنم همه دوستان استفاده كنن.سلام ایمان جان فکری برای موبایل استور برای ورژن 1.4.4 بکنید هیچکس پیگیر منیست همه هم قالب رو بلدن فارسی کنن و راست چین و .... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mortaza2006 ارسال شده در آذر 6، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 6، 2011 سلام دوستان امروز روشی رو می گم که می تونید بعضی قالبهای 1.3 رو روی 1.4 کار کننید نه کامل یعنی بعضی جاهاش ناقصه و باید کار بشه روشتوی سایتهای خارجی داشتم می گشتم اینو دیدم گفتم بگم شما هم فیضی ببرید البته یه روش هم برای تبدیل گفته بودند که اصلا جالب نبود و ناقص بود و نمی شد تبدیل کرد اما روش کار :در مدیریت فروشگاه به تب تنظیمات برید بعد در همون صفحه ای که میاد نوشته استفاده از Smarty 2 به جای 3اون رو روی بله بزارید بعد تمام کشهای مرورگر رو پاک کنید. تذکر1 : ممکنه بعضی قالبها درست کار نکنهتذکر2 : در این روش بعضی ماژولها کار نمی کنه همچنین بلوکهاتذکر3 : در قالب های ورژن 1.4 یک فایلی به نام config.xml هست از یکی قالبها برداشته و در قالب ورژن 1.3 قرار دهید.تذکر4 : در قالبهای ورژن 1.3 در پوشه css فایل global_rtl.css را به global.css تغییر دهید. نکته : کسانی که توانایی تبدیل قالب به ورژن 1.4 رو دارند لطفا مراحل رو توضح بدن تا کسانی که توانایی تبدیل کردن رو دارند بعضی قالبها رو به این ورژن تبدیل کنیم یا اگر ایده یا روشی را دارند ذکر کنند تا با هم دیگه کاری برای این ورژن کرده باشیم من که در سایتهای خارجی چیزی ندیدم. با تشکر... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در آذر 15، 2011 گزارش Share ارسال شده در آذر 15، 2011 کی قالب رو دارع پیگیری میکنه که موبایل استور ورژن 1.4 رو اراده بده خیلی قالب پیشفرض واسمونیک نواخت هست هر سایتی میری قالبش دیفالت هست کاش کسی این قالب رو اکی کنه چون قالب خیلی سنگین و شیکی هست .... اساتید لطفا پیگیری کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
titan2 ارسال شده در دی 9، 2011 گزارش Share ارسال شده در دی 9، 2011 لطف می کنید نسخه تصحیح شده 1.3 رو اینجا بگذارید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .