np.1400 ارسال شده در آذر 10، 2015 گزارش Share ارسال شده در آذر 10، 2015 سلام.من قالب های تم فارست رو بررسی کردمبین دوتا قالب موندم. کدوم رو شما پیشنهاد میکنید؟(منظورم از نظر فنی و تخصصی هست)G2 shopTransformer اگه بهتر از اینها هم هست بفرمایید بررسی کنم.ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در آذر 10، 2015 گزارش Share ارسال شده در آذر 10، 2015 یکی از معیارهای انتخاب قالب صنف اصلی فروشگاه شماست و یکی دیگه هم نوع مشتریانی که داریددرباره این دوتا فاکتور بیشتر تمرکز کنید تا تکنیکال قالب و... واکنش ها : np.1400 و ramtin2025 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
np.1400 ارسال شده در آذر 17، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 17، 2015 ممنون از پاسختونقالب هایی که مگامنو ندارن میشه بعدا بهشون اضافه کرد؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mahdi78 ارسال شده در دی 15، 2015 گزارش Share ارسال شده در دی 15، 2015 قالب برای چه صنفی میخواید؟ واکنش ها : np.1400 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
bakhshayeshi ارسال شده در شهریور 26، 2017 گزارش Share ارسال شده در شهریور 26، 2017 سلام دوستان! لطف میکنید برای انتخاب قالب جهت سایت فروش لوازم جانبی موبایل و تبلت پیشنهاد دهید؟ به دنبال قالبی هستم که حتما به صورت کامل با آخرین نسخه توصیه شده انجمن یعنی 1.6.1.14 سازگار باشد. با تشکر! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hosseini ارسال شده در شهریور 28، 2017 گزارش Share ارسال شده در شهریور 28، 2017 سلام انتخاب ظاهر قالب کاملا سلیقه ای است.هرچه قیمت قالب بیشتر باشد مسلما ماژولهای همراه قالب بیشتراست. تمام قالبهایی که سازگاریش رو 1.6 زده با نسخه 1.6.1.14 هم سازگارهست. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .