alishaddd ارسال شده در آذر 12، 2015 گزارش Share ارسال شده در آذر 12، 2015 سلام و خسته نباشیدمن سرچ کردم تو کل انجمن با کلمات مختلف ولی به نتیجه ای نرسیدمیه سوال داشتمقبلا پرستاشاپ رو نصب میکردم خیلی سرعت توی لودش بالاتر بودولی الان نصب کردم سرعتش نسبت به قبل خیلی پایئن تر هست در صورتی که سایت های دیگه ای که مثال با وردپرس یا ... دارم سرعت مطلوب و نرمالی دارنممنون میشم بگید مشکل از سمت هاست من هست یا کار دیگه ای باید داخل پنل انجام بدمممنون نمیدونم آدرس فروشگاه رو گذاشتن درست هست یا نه ولی آدرسش اینه:http://gem.bankclash.net نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در آذر 12، 2015 گزارش Share ارسال شده در آذر 12، 2015 پارامترهای پیشرفته / کاراییدر این صفحه بخش بهینه سازی ها را روشن کنید واکنش ها : alishaddd 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saman_e_rsa ارسال شده در آذر 12، 2015 گزارش Share ارسال شده در آذر 12، 2015 پارامترهای پیشرفته / کاراییدر این صفحه بخش بهینه سازی ها را روشن کنید استاد من وقتی قسمت کش سیستم رو که کش فایل هست رو فعال میکنم و عدد رو طبق آموزش های قبلی 1 میذارم بسیاری از محصولات سایت ناپدید میشن لطفا راهنمایی فرمائیدبا تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در آذر 13، 2015 گزارش Share ارسال شده در آذر 13، 2015 سلامبخش کش روی هاست های اشتراکی زیاد جواب نمیده و توصیه هم نمیشه که فعال کنید . ( بخش کش در پایین صفحه منظورم هست که بهتره غیرفعال بمونه ) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .