mehdi72 ارسال شده در آذر 12، 2015 گزارش Share ارسال شده در آذر 12، 2015 سلام چرا وقتی خواستم توی ترجمه ایمیل هارو ویرایش کنم همه ایمیلا تنظیماتش بهم خورد و شکل دیگه ای پیدا کرد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sepehr ارسال شده در آذر 12، 2015 گزارش Share ارسال شده در آذر 12، 2015 سلام چرا وقتی خواستم توی ترجمه ایمیل هارو ویرایش کنم همه ایمیلا تنظیماتش بهم خورد و شکل دیگه ای پیدا کرد دوست عزیز الان ما باید ندیده، بدون اینکه شما بگی چجوری بوده ، چیکارش کردی ، چجوری شده ،،، خودمون حدس بزنیم اینارو بعد خودمونم راه حل بدیم؟ به شخصه چندین بار ویرایش کردم مشکلی نبود، پس به احتمال زیاد مشکل از سیستم نیست ، شخصا یه قسمت کار رو اشتباه انجام دادید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehdi72 ارسال شده در آذر 14، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 14، 2015 من برای ویرایش میخواستم توی بخش کدهای html ایمیلم ویرایش کنم که یه دفعه این طوری شد همهی ترجمه های ایمیل خودش به اینطوری تغییر کرد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در آذر 14، 2015 گزارش Share ارسال شده در آذر 14، 2015 سلاماز فایل نسخه پرستاشاپتون دوباره جایگزین کنید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehdi72 ارسال شده در آذر 14، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 14، 2015 سلام اگه جایگزین کنم بخوام دباره ویرایش کنم دیگه اینطور نمیشه ؟اگرم بگید چطور و از کجا باید این کارو انجام بدم ممنون میشم با آرزوی سلامتی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehdi72 ارسال شده در آذر 16، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 16، 2015 . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sepehr ارسال شده در آذر 16، 2015 گزارش Share ارسال شده در آذر 16، 2015 من برای ویرایش میخواستم توی بخش کدهای html ایمیلم ویرایش کنم که یه دفعه این طوری شد http://ipresta.ir/forum/public/style_images/master/attachicon.gifUntitled.jpg همهی ترجمه های ایمیل خودش به اینطوری تغییر کرد یکبار بهتون گفتم که تا وقتی درست توضیح ندید خیلی سخت دیگران متوجه میشن مشکلتون چیهخودش که تغییر نمیکنه! حتما یه کاری کردید دیگه چه چیزی رو تغییر دادید؟ بعد الان مشکلتون کجاست؟ چجوری بوده که چجوری شده؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehdi72 ارسال شده در دی 1، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 1، 2015 سلام ببخشید دوستان ادرس فایل ایمیل های پروستا میدید ؟ممنون میشم توی لینک زیر توی یه انجمن دیگم مطرح شده ولی کامل توضیح ندادن لینک نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در دی 2، 2015 گزارش Share ارسال شده در دی 2، 2015 mails/fa در این آدرس قرار دارند نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ALONE ارسال شده در دی 4، 2015 گزارش Share ارسال شده در دی 4، 2015 سلاممن چطوری میتونم اطلاعات فروشگاه که پایین قالب مینویسه رو تغییر بدم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hadi29990 ارسال شده در دی 4، 2015 گزارش Share ارسال شده در دی 4، 2015 سلاممن چطوری میتونم اطلاعات فروشگاه که پایین قالب مینویسه رو تغییر بدمدقیقه منظورتون کجاست ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در دی 5، 2015 گزارش Share ارسال شده در دی 5، 2015 سلاماکثر بخش های پرستاشاپ رو در قسمت ماژول ها میتونید پیدا کنیدکمی وقت صرف کنید و با تنظیمات همه ماژولها آشنا بشید تا در آینده هم کارتون راحت باشه موفق باشید واکنش ها : ALONE 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ALONE ارسال شده در دی 5، 2015 گزارش Share ارسال شده در دی 5، 2015 دقیقه منظورتون کجاست ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .