mehdi72 ارسال شده در آذر 14، 2015 گزارش Share ارسال شده در آذر 14، 2015 سلام و خسته نباشید فراوان توی قالب من همیه اعداد فارسیه اگه بخوام اعداد انگلیسی کنم باید چیکار کنم ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آذر 14، 2015 گزارش Share ارسال شده در آذر 14، 2015 باید فونت رو عوض کنید. مبحث پیوست فونت یا همون font face رو برای css3 مطالعه کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehdi72 ارسال شده در آذر 14، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 14، 2015 باید فونت رو عوض کنید. مبحث پیوست فونت یا همون font face رو برای css3 مطالعه کنید دوست عزیز من توی انجمن هرچی گشتم چیزی با این عنوان پیدا نکردم ممنون میشم بگید توی کدوم بخش اموزش انجمن دنبالش باید بگردم ممنون از صبر و برخورد خوب مدیران برای جواب سوال دوستان تازه کار در پرستاشاپ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آذر 14، 2015 گزارش Share ارسال شده در آذر 14، 2015 در انجمن نه در گوگل به دنبالش باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .