mehdi72 ارسال شده در آذر 14، 2015 گزارش Share ارسال شده در آذر 14، 2015 سلامچرا فایل csv نمیتونم اپلود کنم حتی فایلی که استخراج کردم بدون تغییر وارد میکنم بازم ارور پایین میده نهادش درست قرار میدم بقیه تظیمات بهش دست نمیزنم فقط نمیدونم (پیکربندی انطباق داده خود را ذخیره کنید) چیه ؟ ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hadi29990 ارسال شده در آذر 15، 2015 گزارش Share ارسال شده در آذر 15، 2015 سلام منم همین مشکل دارم ولی چون از csv استفاده نمیکنم بیخیالش شدم فکر میکنم برای تنظیماتش باشه موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehdi72 ارسال شده در آذر 16، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 16، 2015 سلام دوستان درباره این موضوع راهکاری ندارن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehdi72 ارسال شده در آذر 18، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 18، 2015 کسی به این مشکل تا حالا نخورده تنظیمات خاصی نداره ؟ نکته ای نداشته که رعایت نکرده باشم؟ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
meyticom ارسال شده در آذر 4، 2016 گزارش Share ارسال شده در آذر 4، 2016 سلاممن هم همین مشکل رو دارماما اومدم همین فایل نمنونه رو توی نسخه انگلیسی آپلود کردم بدون مشکلی ایمپورت شد ! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .