robertnicjoo ارسال شده در آذر 16، 2015 گزارش Share ارسال شده در آذر 16، 2015 سلام دوستان،من سایتی با پرستا شاپ راه اندازی کرده ام که برای خرید فایلهای دانلودی مورد استفاده قرار میگیره. از اونجایی که محصولات فروشگاه صرفا دانلودی هستند و نیازی به حامل ندارند من حامل های خود پرستاشاپ رو پاک کردم و حامل دیگری بصورت رایگان جایگزین کردم که تنها اسمی از اون موجود باشه اما همونطور که در تصویر پیوست مشاهده می کنید این حامل نشون داده نمیشه و پرستاشاپ به دلیل عدم وجود حامل از دسترسی به بخش نهایی تراکنش جلوگیری میکنه. چطور میتونم این مشکل رو مرتفع کنم؟ http://uupload.ir/files/yu38_error.png نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در آذر 16، 2015 گزارش Share ارسال شده در آذر 16، 2015 محصولات مجازی نیازی به حامل ندارن، در تعریف محصول مجازی مشکل وجود داره که حامل رو نشون می دهتاپیک تعریف محصول مجازی رو مطالعه کنین نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
robertnicjoo ارسال شده در آذر 16، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 16، 2015 تشکر از پاسختون متاسفانه با وجود استفاده از هر دو روش جستجوی سایت نتونستم چنین تاپیکی رو پیدا کنم. میشه لطفا لینک تاپیک مربوطه رو لطف کنید؟ تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .