dvd2org ارسال شده در خرداد 3، 2012 گزارش Share ارسال شده در خرداد 3، 2012 سلامبخش تبلیغات 2 تا مشکل داره اولا که فلش رو قبول نمی کنهدوما فقط یه فایل میگیرهمثلا بخام 4 تا تبلیغ بذارم نمیشهمحدودهدرستش میشه کرد؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در خرداد 3، 2012 گزارش Share ارسال شده در خرداد 3، 2012 باید از ماژول تبلیغات در همه جا که تو بازارچه هستش استفاده کنید . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
dvd2org ارسال شده در خرداد 4، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 4، 2012 ماژول تیلیغات رو زدم ولی ارسال نشدقیمتش صفر تومن بود چجوری باید بگیرمش؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
gereftar1364 ارسال شده در خرداد 4، 2012 گزارش Share ارسال شده در خرداد 4، 2012 سلامعضو بازارچه بشیدمحصول را به سبد خریدتون اضافه کنمراحل پرداخت را برو جلو(دکمه پرداخت...)شرایط خدمات را مطالعه کرده و کاملا با آن موافقم. را تیک بزن و دکمه تایید بعد به ایمیلتون ارسال می شه . ماژول مورد نظر را دانلود و استفاده کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
raminnnn ارسال شده در مرداد 11، 2020 گزارش Share ارسال شده در مرداد 11، 2020 سلام عضو بازارچه بشید محصول را به سبد خریدتون اضافه کن مراحل پرداخت را برو جلو(دکمه پرداخت...) شرایط خدمات را مطالعه کرده و کاملا با آن موافقم. را تیک بزن و دکمه تایید بعد به ایمیلتون ارسال می شه . ماژول مورد نظر را دانلود و استفاده کنید سلام وقتتون بخیر من از این ماژول استفاده کردم اما داخا سایت نمایش نمیده. ورژن 0.4 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
raminnnn ارسال شده در مرداد 11، 2020 گزارش Share ارسال شده در مرداد 11، 2020 سلام عضو بازارچه بشید محصول را به سبد خریدتون اضافه کن مراحل پرداخت را برو جلو(دکمه پرداخت...) شرایط خدمات را مطالعه کرده و کاملا با آن موافقم. را تیک بزن و دکمه تایید بعد به ایمیلتون ارسال می شه . ماژول مورد نظر را دانلود و استفاده کنید سلام وقتتون بخیر من از این ماژول استفاده کردم اما داخا سایت نمایش نمیده. ورژن 0.4 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .