robertnicjoo ارسال شده در آذر 16، 2015 گزارش Share ارسال شده در آذر 16، 2015 سلام،من ارز دلار رو بصورت پیشفرض دارم و ارزهای ریال و روپیه رو بعنوان ارزهای دوم و سوم. در سایت قیمت وارد شده به دلار بخوبی نمایش داده میشه و مشکلی نیست منتها زمانی که نوع ارز رو عوض میکنم مثلا محصولی که قیمتش 100 دلار بوده به صورت 0 ریال نمایش داده میشه! من برای تبدیل ورودی نرخ ارزهای دیگه ام نسبت به دلار قیمت دلار رو تقسیم بر اون ارزها کردم برای مثال: 1 دلار (تقسیم بر) 34000 ریال که عدد 0.000029 بدست اومد اشکال کار من در کجاست؟ http://uupload.ir/files/xdnu_firefox_screenshot_2015-09-16t17-10-28.433z_thumb.png نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
robertnicjoo ارسال شده در آذر 18، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 18، 2015 دوستان کسی راهنمایی نمیکنه؟! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در آذر 18، 2015 گزارش Share ارسال شده در آذر 18، 2015 یعنی واقعا ارزش یک دلار برابر با سی و چهار هزار ریال ?!! 😄تنظیماتتون مشکلی نداره که نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
reza67asgari ارسال شده در دی 8، 2015 گزارش Share ارسال شده در دی 8، 2015 سلام چگونه میشود که دو نرخ در نظر گرفت مثلا برای برخی از کالاها دلار و برای برخی از کالا ها ریالچون بعضی از کالاهای شرکت وارداتی است و نوسانات ارز به شدت روی قیمت آن به ریال اثر میگذاردبرای همین نمی توان سایت را هر روز بروز کردممنون میشم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
reza67asgari ارسال شده در دی 10، 2015 گزارش Share ارسال شده در دی 10، 2015 سلام دوستاننمی دونم چرا بعضی از سوالات پاسخ داده نمیشهیا شاید هم بعضی از افراد نباید سوال بپرسند(مثلا من)در هر صورت کسی که سوال میپرسه دنبال جواب هستش و اگه نمی خواهید جواب بدید بگید که تکلیف کار دستمون بیادممنونمن دو سوال پرسیدم 1- در باره چگونگی نمایش درختی محصولات در منوی افقی 2- چگونه محصولات را به دلار وارد کنیم و درنهایت تبدیل به ریالدرباره سوال اول همش میگفتید که به منوی افقی از ماژول ها برو که من هم رفتم ولی فقط میشه آیتم اضافه کرد و نمیشه که محصولات مرتبط با آن شاخه را به صورت درختی وقتی که کاربر روی آن آیتم میره لیست محصولات مرتبط نمایش داده بشهممنون در هر صورت نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در دی 11، 2015 گزارش Share ارسال شده در دی 11، 2015 1. ماژول منوی افقی پیش فرض امکانات محدودی داره. برای امکانات پیشرفته تر باید ماژول مگامنو رو تهیه کنید2. آموزش تنظیم ارز رو در انجمن مطالعه کنید! دوست من مشکل اینه که کاربران جستجو نمیکنن و انتظار دارن هر سوالی می پرسن پاسخ داده بشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .