salargolami90 ارسال شده در آذر 17، 2015 گزارش Share ارسال شده در آذر 17، 2015 هر ماژول اسلایدشوی برای صفحه اصلی نصب می کنم متاسفانه اسلایدر به جای اینکه در بالای صفحه زیر منو نشان داده شود در وسط صفحه یا جای دیگری نشان داده می شود.در قسمت موقعیت ها(hook) هم جایی که ماژول باید باشه مثلا top of page رو تنظیم می کنم.اما بازم ماژول اسلاید شو در جای اصلی خودش نشون داده نمیشه!کش و کامپایل اجباری رو هم فعال کردم اما مشکل برطرف نشده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
digikadeh ارسال شده در آذر 18، 2015 گزارش Share ارسال شده در آذر 18، 2015 شما از بخش ماژول ها>موقعیت ها >ویرایش زنده روی اجرا کلیک کنید ماژول نصب شده را پیدا کنید با موس ماژول اسلایدر رو قرار بدید زیر منو و ذخیره کنید.اگه درست نشد ورژن پرستاشاپ و ادرس سایت بدید ببینم. موفق باشید واکنش ها : ramtin2025، B.A.H.M.A.N و sepehr 3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
reza67asgari ارسال شده در دی 10، 2015 گزارش Share ارسال شده در دی 10، 2015 چه طوری میشه که عکس های اسلایدر رو عوض کرد؟از کجاماژول اسلاید رو جستجو میکنم اطلاعات مربوط به قالب رو میاره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در دی 11، 2015 گزارش Share ارسال شده در دی 11، 2015 به انگلیسی اسم ماژول رو سرچ کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .