jafar1374 ارسال شده در آذر 24، 2015 گزارش Share ارسال شده در آذر 24، 2015 با سلام خدمت دوستانمی خوام از ایران سرور وی پی اس بگیرم فعلا سه ماه و سرویس (سرور مجازی VEU008) فک کنم دایرکت ادمینهبه نظر دوستانی ک تجربه دارن کیفیت سرور و پشتبانیشون چطوره؟آیا من ازشون خرید بکنم ؟ فروشگاه پرستا با محصولات فیزیکی و مجازی که کار اصلی با محصولات فایلیه.باب سپاس نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mousanajafi ارسال شده در آذر 24، 2015 گزارش Share ارسال شده در آذر 24، 2015 سلام برای هاست های اشتراکی netafraz.com رو پیشنهاد میکنم برای هاست های مجازی و اختصاصی هم farasoo.org رو هم اکنون سایت های پرستاشاپ با آمار بازدید بالا روی این سرویس دهنده قرار داره که کیفیت مطلوبی هم داره و مانند نت افراز پشتیبانی فنی مناسبی ارائه میدن هاست ها اغلب به صورت مقطعی خوب میباشند اما این 2 هاست ذکر شده در 2 3 سال گذشته تقریباً در یک سطح مونده خدماتشون و افت نداشتن موفق باشید واکنش ها : jafar1374 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در آذر 24، 2015 گزارش Share ارسال شده در آذر 24، 2015 سلامایران سرور هم در چند سال گذشته مشکلی نداشته و پشتیبانی خوبی هم داره.پرستاشاپ فارسی هم از سرور مجازی ایران سرور استفاده میکنه که در فوتر هم بهش اشاره شده موفق باشید واکنش ها : jafar1374 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .