farhad_r3 ارسال شده در آذر 24، 2015 گزارش Share ارسال شده در آذر 24، 2015 من از پرستا 1.6.0.6 استفاده میکنمزمانی که کاربر رمز عبور رو فراموش میکنه و روی این لینک کلیک میکنه سیستم میزنه ایمیل بازیابی کلمه عبور با موفقیت ارسال شد اما در حقیقت ارسال نمیکنههم با یاهو تست کردم هم جیمیل، هیچکدوم جواب نداد داخل اسپم و بالک هم نمیرهممنون میشم راهنمایی کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
digikadeh ارسال شده در آذر 24، 2015 گزارش Share ارسال شده در آذر 24، 2015 من از پرستا 1.6.0.6 استفاده میکنمزمانی که کاربر رمز عبور رو فراموش میکنه و روی این لینک کلیک میکنه سیستم میزنه ایمیل بازیابی کلمه عبور با موفقیت ارسال شد اما در حقیقت ارسال نمیکنههم با یاهو تست کردم هم جیمیل، هیچکدوم جواب نداد داخل اسپم و بالک هم نمیرهممنون میشم راهنمایی کنید شما جستجو کوچیک میکردید چندین روش پیدا میکردید .لطفا کمی با حوصله باشید و جستجو کنید. موفق باشید. آموزش کامل تغییر پسورد مدیریتاینم هست ولی لینک بالا توصیه میشه واکنش ها : ramtin2025 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
farhad_r3 ارسال شده در آذر 25، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 25، 2015 شما جستجو کوچیک میکردید چندین روش پیدا میکردید .لطفا کمی با حوصله باشید و جستجو کنید. موفق باشید.آموزش کامل تغییر پسورد مدیریتاینم هست ولی لینک بالا توصیه میشه من جستجو کردم، شما پیغام من رو کامل نخوندید، نوشتم واسه کاربر ارسال نمیشه، خود مدیر واسه بازیابی رمز عبور خودش هیچ مشکلی ندارهاما کاربر که رمز رو فراموش کرده ایمیل بازیابی به دستش نمیرسه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در آذر 25، 2015 گزارش Share ارسال شده در آذر 25، 2015 سلامایمیل فروشگاه نباید از یاهو ، جیمیل و ... باشهترجیحا از [email protected] یا مشابه این استفاده کنیدتنظیمات >> تماسهای فروشگاه موفق باشید واکنش ها : amir385276 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
wooer ارسال شده در آذر 28، 2015 گزارش Share ارسال شده در آذر 28، 2015 سلام دوستان من نمی تونم وارد پنل وردی به سایتم بشم !چند روز پیش قالب سایت رو از اوپن کارت به پرستا تغییر دادم و یکبار وارد مدیریت سایت شدم و هیچ مشکلی نداشت ولی الان پل وردی نمایش داده نمیشه :/http://articad.ir/admin این صفحه در دسترس نیستمتاسفانه آدرسی که وارد کردهاید دیگر در دسترس نمیباشد. باید چکار کرد؟پیشاپیش سپاس از راهنمایی شما نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آذر 29، 2015 گزارش Share ارسال شده در آذر 29، 2015 آدرس ادمینتون رو بعد از نصب تغییر دادید با آدرس جدید باید وارد شوید (در ضمن از گذاشتن آدرس مدیریتتون در دسترس عموم خودداری کنید) واکنش ها : wooer و B.A.H.M.A.N 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
afshinnnnn ارسال شده در آبان 8، 2017 گزارش Share ارسال شده در آبان 8، 2017 با سلام ایمیل برای تغییر رمز عبور ارسال میشه ولی فقط لوگوی ایمیل که تغریف کردم در ضمیمه ارسال میشود و هیچ مطلب دیگری در آن نیست مشکل چیه؟ ادرس سایت:idealux.ir نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آبان 9، 2017 گزارش Share ارسال شده در آبان 9، 2017 نیاز به بررسی داره. قالب های ایمیلتون یا فایل های درون پوشه mails رو تغییری ندادید؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .