adminsystem ارسال شده در آذر 25، 2015 گزارش Share ارسال شده در آذر 25، 2015 سلام وخسته نباشید من اگه بخوام برای همه ی دسته بندی ها و محصولات توضیحات متا و عنوان متا رو وارد کنم خیلی وقت می بره میخوام برای یکی خالی بزارمسوال - این عنوان متا و توضیحات متای دسته بندی برای گوگل مهمه یا عنوان و توضیحات متای محصولات ؟ کدومش مهم تره ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nikoo013 ارسال شده در آذر 25، 2015 گزارش Share ارسال شده در آذر 25، 2015 صد درصد که مهمهبهترین راه سعی وخطا ...ببینید یک مثال میزنم ابتدا تو گوگل اسم محصول رو سرچ کنید مثلا شکلات snickers سپس بیایین یک بار بر چسبی که براش انتخاب کردید سرچ کنید مثلا خرید پستی شکلات ترکیه ، می بینید که مجددا شکلات اسنیکرز تو نتایج ظاهر میشه پس این وسط عنوان بر چسب و اسم محصول بسیار مهمه ولی ایا تو دسته ها مهمه یا نه بزارین براتون قشنگ توضیح بدم تا متوجه شوید ببینید قضیه دسته ها فرق می کنه الان براتون سواله که چطوری فرق داره دسته شکلات snickers سایت من تنقالته من برای اونم برچسب و متا تعریف کردم ولی هیچ وقت وقتی شخصی میخواد شکلات اسنیکرز رو سرچ کنه صفحه دسته بندی ظاهر نمیشه و فقط اسم محصول یا برچسبی که تعریف کردید ظاهر میشه خوب پس با این حساب نباید برای دسته بندی متا تعریف کنیم : جواب خیر است درست است هیچ کس نمیاد تنقلات رو سرچ کند ولی برفرض شما یک دسته بندی متفاوت دارید مثلا لباس های کشور گرجستان خوب برای این دسته بندی خیلی مهمه که متا و برچسب تعریف کنید که برفرض شخصی لباس های کشور گرجستان رو سرچ کرد صفحه دسته بندی لباس های کشور گرجستان که قبلا طرح کرده بودین ظاهر میشه که خودش میتونه کمک به امار ورودی سایت شما بشه پس در کل خوبه که برای تمام دسته ها تعریف کنیدمیتونید سایت من رو هم نگاهی بندازین و ببینید که چطوری عنوان محصولات و دسته تعریف کردم الان نزدیک 120 صفحه از سایتم تو گوگل ایندکس شده که برای شروع خوبه البته هنوز اول راهم و کلی راه دارمharikashop.com موفق باشید واکنش ها : adminsystem 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nikoo013 ارسال شده در آذر 25، 2015 گزارش Share ارسال شده در آذر 25، 2015 باز شاید من اشتباه کرده باشم ولی اون چه که خودم به عینه دیدم و تجربه کردم رو بهتون گفتمباز اساتید بهتر میتونن کمک کننموفق باشید. واکنش ها : adminsystem 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .