fakhri ارسال شده در آذر 29، 2015 گزارش Share ارسال شده در آذر 29، 2015 سلام به همهمن یه مشکلی دارم ممنون میشم راهنمایی کنید. من ماژول پرداخت در محل رو فعال کردم. همه چیز خوب پیش میره و سفارش هم با موفقیت ثبت میشه. اما یه ایمیل برای مشتری میره با عنوان "اشکال در پردازش پرداخت" و وقتی سفارش مشتری رو باز میکنم وضعیت پرداخت "Error BlueSnap payment" هستش. ممنون میشم کمکم کنید که این مشکل رو رفع کنم. در مورد تنظیمات وضعیت سفارش فک کنم که باید کاری انجام بدم که هر چی گشتم متاسفانه متوجه نشدم که چکار باید بکنم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
puzzelfix ارسال شده در آذر 29، 2015 گزارش Share ارسال شده در آذر 29، 2015 پیش فرضشو بذار رو حالت در حال آماده سازی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
fakhri ارسال شده در آذر 29، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 29، 2015 پیش فرضشو بذار رو حالت در حال آماده سازی ممنونم از وقت و پاسخ شما. میشه بیشتر راهنمایی کنید که پیشفرض چه چیزی رو بزارم روی در حال آماده سازی و از کجا اینکار رو انجام بدم؟با سپاس نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
fakhri ارسال شده در آذر 30، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 30، 2015 سلام به همهمن یه مشکلی دارم ممنون میشم راهنمایی کنید. من ماژول پرداخت در محل رو فعال کردم. همه چیز خوب پیش میره و سفارش هم با موفقیت ثبت میشه. اما یه ایمیل برای مشتری میره با عنوان "اشکال در پردازش پرداخت" و وقتی سفارش مشتری رو باز میکنم وضعیت پرداخت "Error BlueSnap payment" هستش. ممنون میشم کمکم کنید که این مشکل رو رفع کنم. در مورد تنظیمات وضعیت سفارش فک کنم که باید کاری انجام بدم که هر چی گشتم متاسفانه متوجه نشدم که چکار باید بکنم. دوستانی که این مشکل رو دارند بهشون میگم که خودم با کمی جستجو مشکل رو رفع کردم. مشکل از نبود وضعیتها در دیتابیس و یا خراب بودن اونهاست. برای حل مشکل به این آدرس مراجعه کنید.https://www.prestashop.com/forums/topic/208404-solved-cant-load-order-state-status-at-line-146-in-file-classespaymentmodulephp/مشکلی داشتید به خودم بگید واکنش ها : admin و B.A.H.M.A.N 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .