gama118 ارسال شده در آذر 30، 2015 گزارش Share ارسال شده در آذر 30، 2015 سلام با توجه به اينكه من در سايتم ارسال رايگان ندارم نميخوام در سبد خريد كلمه ارسال رايگان به مشتري نشون داده بشهحتي در موقع ثبت سفارش روش حمل رو پرداخت هزينه در مقصد طراحي كردم اما اونجا هم زير فاكتور مينويسه ارسال رايگان راه حلش چيه ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sepehr ارسال شده در آذر 30، 2015 گزارش Share ارسال شده در آذر 30، 2015 سلام با توجه به اينكه من در سايتم ارسال رايگان ندارم نميخوام در سبد خريد كلمه ارسال رايگان به مشتري نشون داده بشهحتي در موقع ثبت سفارش روش حمل رو پرداخت هزينه در مقصد طراحي كردم اما اونجا هم زير فاكتور مينويسه ارسال رايگان راه حلش چيه ؟ چون حامل هایی از این دست قیمتی برای درج زمان محاسبه فاکتور ندارن رایگان زده میشه2 راه حل توی این فروم من دیدم که اگر سرچ میکردید قبل پست گذاشتن پیدا میکردید یکی ترجمه کلمه رایگان از قسمت بومی سازی هستشدومی هم تنظیم قیمت حامل بصورتی که حامل قیمت 0 رو نمایش بده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
gama118 ارسال شده در دی 1، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 1، 2015 چون حامل هایی از این دست قیمتی برای درج زمان محاسبه فاکتور ندارن رایگان زده میشه2 راه حل توی این فروم من دیدم که اگر سرچ میکردید قبل پست گذاشتن پیدا میکردید یکی ترجمه کلمه رایگان از قسمت بومی سازی هستشدومی هم تنظیم قیمت حامل بصورتی که حامل قیمت 0 رو نمایش بده راه حل دوم رو امتحان كردم وقتي قيمت رو صفر ميزاريم بازم در سبد رايگان رو نشون ميده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .