K1-Aria ارسال شده در آذر 30، 2015 گزارش Share ارسال شده در آذر 30، 2015 با سلام خدمت دوستان عزیز و کاربران گرامی بنده نیاز به یک ماژول پیشنهاد ویژه برای محصولات در صفحه اصلی پرستاشاپ با قابلیت شمارش معکوس دارم که با نسخه 1.6 سازگار باشهکه البته برای نسخه 1.5 در برخی سایت ها موجود هستآیا روی 1.6 نصب میشه؟؟و اگه حتما باید روی 1.5 نصب بشه ، آیا قالب های تجاری این سایت که در مشخصاتش نوشته شده مخصوص 1.6 ، روی 1.5 نصب میشه؟ تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آذر 30، 2015 گزارش Share ارسال شده در آذر 30، 2015 بهترین راه اگر ماژولش رایگان هست آزمون و خطاستشدیدا پیشنهاد میکنم از نسخه 1.6 و قالب های 1.6 استفاده کنید. ماژول پیشنهاد ویژه هم در سایت همکار پرستا استور موجوده واکنش ها : K1-Aria 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
K1-Aria ارسال شده در دی 1، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 1، 2015 آهاناین ماژول رو ندیده بودم این رو شما رویت کردین؟؟؟ صد درصد مناسبت و خوب هست؟؟با قابلیت نصب روی 1.6 و قالب های شما؟؟ واکنش ها : K1-Aria 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در دی 2، 2015 گزارش Share ارسال شده در دی 2، 2015 از نظر ظاهری که ممکنه نیاز به سازگار شدن داشته باشه ولی از نظر کارکرد سایت مطمئن و ماژول خوبی هست. با پرستاشاپ 1.6 هم کار میکنه واکنش ها : K1-Aria 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
اکبر مقدم ارسال شده در دی 2، 2015 گزارش Share ارسال شده در دی 2، 2015 دوست عزیز از نظر سازگاری با اکثر قالب های تجاری هم سازگاره با نسخه 1.6 هم به خوبی کار میکنه من دارم استفاده میکنم واکنش ها : K1-Aria، ramtin2025 و B.A.H.M.A.N 3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mehrab ارسال شده در دی 2، 2015 گزارش Share ارسال شده در دی 2، 2015 وقت بخیرماژول بسیار خوب و کارآمدی هستش و بهتر از ماژول , پشتیبانی ماژول است که به شدت تایید شده است و به جرات میتوان گفت تیم پرستا استور یکی از بهترین و قدرتمند ترین ها در ارائه قالب و ماژول های پرستاشاپ هستند که در این حوزه فعالیت می کنند. واکنش ها : K1-Aria 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .