dastnevis ارسال شده در خرداد 6، 2012 گزارش Share ارسال شده در خرداد 6، 2012 سلام و خسته نباشید به شما دوستان گرامی و ادمین پرستامن قبل از مطرح کردن سوالم فروم رو سرچ کردم اما به جواب کاملی نرسیدم. سوال اینه که من الان یه فایل 50 مگابایتی دارم و میخوام آپلود کنم روی سایت ولی در قسمت تنظیمات و حداکثر حجم آپلود رو 20 مگابایت اعلام کرده.حالا چجوری میشه این میزان حجم آپلود رو تغییر داد. این سوال خیلی از دوستان هستش. آیا باید تو کدها جایی رو تغییر بدم؟ مطمعنا می دونین که هیچ سروی فایل php.ini خودش رو نمیزاره کاربر بره دستکاری کنه. پس این راه حل درستش نیست. ممنونم اگر پاسخ داده بشهبا تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Sahand ارسال شده در خرداد 6، 2012 گزارش Share ارسال شده در خرداد 6، 2012 سلام دوست عزیز شما باید فایل config.inc.php رو در پوشه config ادیت کنید و مقدار upload_max_filesize رو به میزان دلخواه تون بگذارید . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در خرداد 6، 2012 گزارش Share ارسال شده در خرداد 6، 2012 اگر این محدودیت از هاست شما باشه کاریش نمیشه کرد جز درخواست از سرویس دهنده هاست.به هر حال در انجمن جستجو کنید و بحث های مشابه و راه حل های داده شده رو انجام بدید. واکنش ها : mirzazadeh 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
galina ارسال شده در خرداد 7، 2012 گزارش Share ارسال شده در خرداد 7، 2012 فایل config.inc.php که دوستمون فرمودند مربوط به فایل های پیوست فکر کنم باشه نه محصولات. نیازی به فایل php.ini سرور هم نیست. خودتون یه فایل php.ini درست کنید و توی پوشه admin سایتتون آپلود کنید.فایل رو برات ضمیمه کردم. توی خط 730 و 876 حداکثر حجم هر پست و هر فایل رو زیاد کردم. یادتون باشه که اندازه حجم پست رو بیشتر از حجم فایل ضمیمه بذارید. بعد از توی قسمت تنظیمات می تونید عدد بیشتری رو برای حداکثر حجم مجاز قرار بدید.پسورد فایل ضمیمه 123 هستیا علیphp.zip واکنش ها : jafar1374 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در خرداد 7، 2012 گزارش Share ارسال شده در خرداد 7، 2012 دوست عزیز این زمانی امکان پذیره که هاست این امکان رو باز گذاشته باشه وگرنه این راهکار هم جواب نمیده. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
galina ارسال شده در خرداد 7، 2012 گزارش Share ارسال شده در خرداد 7، 2012 فرمایش شما درست ولی معمولا هیچ هاستی محدودیت 20مگابایتی برای آپلود نداره. این کانفیگ پیشفرض هاستی هست که شما سفارش می دی و برای تغییراتش باید این کار رو انجام بدی.dastnevis عزیز در صورتی که جواب گرفتی اطلاع بده لطفا نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
dastnevis ارسال شده در خرداد 8، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 8، 2012 با تشکر از تمام شما دوستان بابت لطفی که در پاسخ دادن دارین. سرور این سایت دست خودم هستش و محدودیتی در آپلود نداره. هم روش جناب سهند رو و هم روش دوست خوبم گالینا رو انجام دادم. اما تغییری صورت نگرفت. لازم به ذکر که فایل پیوست شده galina جان رو در پوشه Admin2 قرار دادم.من با وردپرس کار می کنم و اونجا برای افزایش حجک آپلود فایل httacc رو ویرایش می کنیم. شاید فایل دیگه ای و قسمت دیگه ای باید باشه که در این سی ام اس که بشه اون میزان رو که بیست مگابایته رو تغییر داد. الان این بیست مگابایت کجا تنظیم شدهکه همونجارو پیدا کنیم و تغییرش بدیم دوستان؟!!ممنونم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در خرداد 9، 2012 گزارش Share ارسال شده در خرداد 9، 2012 شما این 20 مگابایت رو از کجا آوردید. تا جایی که من میدونم در فایل config.inc.php عدد 100 مگابایت وجود داره. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
artemis ارسال شده در خرداد 13، 2012 گزارش Share ارسال شده در خرداد 13، 2012 سلاممن مشکلم از این دوستمون حادتره! تو قسمت محصول قابل دانلود حداکثر حجم فایل قابل آپلود را 2 مگابایت زده که تو قسمت تنظیمات مدیریت هم نمیشه از 2 مگابایت بیشترش کرد! تو فایل config.inc.php نگاه کردم رو 100 تنظیم بود. من یه محصول دانلودی با حجم 12 مگابایت دارم نمی دونم چکارش کنم.خارج از پرستا شاپ من فایلهای 50 مگابایتی رو هم آپلود کردم و مشکلی نبوده، دوستان خواهش می کنم کمک کنید مشکل حل شه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در خرداد 13، 2012 گزارش Share ارسال شده در خرداد 13، 2012 شما به مدیریت - ابزارها - مولدها برید و در بخش ویژه این عبارت رو بنویسید و تولید htaccess رو بزنید. php_value upload_max_filesize 20M البته عدد 20 رو به دلخواه تغییر بدید.این در صورتی هست که سرور شما اجازه تغییر این مورد از طریق htaccess رو بده.در ضمن تا جایی که میدونم پرستاشاپ محدودیت آپلود نداره. واکنش ها : jahromy 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
artemis ارسال شده در خرداد 14، 2012 گزارش Share ارسال شده در خرداد 14، 2012 خیلی ممنون از رهنمائی Danoosh عزیزمشکلم کامل حل نشد اما الان حداکثر شده 8M که این خیلی بهتر از حداکثر 2M آیا راهی هست که چند فایل با حجم کمتر رو به عنوان یک محصول قابل دانلود قرار بدهیم؟( ظاهرآ تو بخش محصولات تنها یک فایل رو میشه آپلود کرد) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در خرداد 14، 2012 گزارش Share ارسال شده در خرداد 14، 2012 خیر این کار ممکن نیست مگر با ماژولی که بیشتر از 100 هزارتومن قیمت داره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sajad1441 ارسال شده در مهر 31، 2012 گزارش Share ارسال شده در مهر 31، 2012 دوستان در اين زمينه نتيجه اخر چه شد.بنده هم همه اين كارها را انجام دادم اما همچنان همان 8 مگ هست.لطفا راهنمايي بفرماييد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آبان 4، 2012 گزارش Share ارسال شده در آبان 4، 2012 نتیجه این هست که مشکل از هاست هست و ربطی به پرستا نداره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ertebat ارسال شده در آبان 18، 2013 گزارش Share ارسال شده در آبان 18، 2013 دوست عزیز نتیجه این است که همه سرورها مشکل دارند و هیچ مشکلی از جانب پرستا وجود ندارد . الحمداله واکنش ها : haj_farbod 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آبان 18، 2013 گزارش Share ارسال شده در آبان 18، 2013 دوست عزیز نتیجه این است که همه سرورها مشکل دارند و هیچ مشکلی از جانب پرستا وجود ندارد . الحمدالهدوست خوبم خب انتظار دارید مشکلی که مربوط به هاست هست رو بگیم مشکل از جای دیگه ست؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آبان 18، 2013 گزارش Share ارسال شده در آبان 18، 2013 در اکثر سایت های اشتراکی این مقدار ۸ مگابایت هست. فقط هم هاست میتونه زیادش کنه Sent from my LT25i using Tapatalk 4 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sirramin ارسال شده در آبان 18، 2013 گزارش Share ارسال شده در آبان 18، 2013 دو تا متغیر توی php.ini وجود داره که جلوی آپلود فایل رو میگیره1.upload_max_filesize 2.post_max_sizeمقدار دوم در اکثر هاست ها به طور پیش فرض روی 8 مگابایت هست (در نسخه نصب شده در ومپ سرور هم همین مقدار هست)شما برای افزایش میتونید وی پی اس تهیه کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
reza_ab ارسال شده در اسفند 14، 2015 گزارش Share ارسال شده در اسفند 14، 2015 برای حل این مشکل ، از داخل هاستتون(cpanel) وارد " Select PHP Version " بشین و بعد " Switch To PHP Settings " بعدش هم مقدار post_max_size و upload_max_filesize رو تغییر بدین و ذخیره کنین در آخر هم وارد تنظیمات پرستاشاب بشین و حد اکثر حجم رو افزایش بدین. واکنش ها : casper_1 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
casper_1 ارسال شده در اردیبهشت 10، 2016 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 10، 2016 برای حل این مشکل ، از داخل هاستتون(cpanel) وارد " Select PHP Version " بشین و بعد " Switch To PHP Settings " بعدش هم مقدار post_max_size و upload_max_filesize رو تغییر بدین و ذخیره کنین در آخر هم وارد تنظیمات پرستاشاب بشین و حد اکثر حجم رو افزایش بدین. دمت گرم برادر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
rezach4 ارسال شده در اردیبهشت 22، 2016 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 22، 2016 سلاممنم همین مشکل رو داشتم و با اینکه هاست 50 مگ تنظیم کرده بود ولی 8 مگ میشد آپلود کنمراه حل اینه که تو محیط ادمین توی منو مدیریت --> تنظیمات حد اکثر حجم فایل ضمیمه رو تغییر بدینپیشفرضش 8 هست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
farzad6631 ارسال شده در بهمن 11، 2017 گزارش Share ارسال شده در بهمن 11، 2017 سلام منم همین مشکل رو داشتم و با اینکه هاست 50 مگ تنظیم کرده بود ولی 8 مگ میشد آپلود کنم راه حل اینه که تو محیط ادمین توی منو مدیریت --> تنظیمات حد اکثر حجم فایل ضمیمه رو تغییر بدین پیشفرضش 8 هست ابتدا باید به مدیریت هاست خود بگید تا حجم را افزایش بده سپس منوی تنظیمات / تصاویر / حداکثر حجم فایل تصاویر محصول شخصی سازی شده : یک عدد 0 به اخر عدد موجود اضافه کنید مثال : 8388608 را به 83886080 تغییر دهید با اینکار حجم 8 مگ را به 80 مگ تغییر دادین نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
farzad6631 ارسال شده در بهمن 12، 2017 گزارش Share ارسال شده در بهمن 12، 2017 من یه مشکل جدید دارم اونم اینه که وقتی عکس از قسمت شخصی سازی توسط کاربر ارسال میشه ، عکس از لحاظ سایز و حجم و ریزولیشن و مود رنگ تغییر نکنه مثلا من عکس 9*6 سانت را با ریزولیشن 300 dpi ارسال میکنم ولی بعد که به قسمت مدیریت میرم حجم کم شده سایز تغییر کرده ریزولیشن هم شده 72 این یه مشکل بزرگه به نظر من دانوش جان ممنون میشم راهنمایی کنید و سوال 2 اینکه اصل فایل هایی که اپلود میشه توی کدوم فولدر میره ؟؟؟؟ واکنش ها : kade_a55 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hediye Mohamadzade ارسال شده در فروردین 11، 2021 گزارش Share ارسال شده در فروردین 11، 2021 سلام من میخام قالب سایت رو عوض کنم آپلود که میکنم میزنه بیشتر از دو مگ خیلی کمه برای قالب باید چیکار کنم!! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .