monoam ارسال شده در دی 5، 2015 گزارش Share ارسال شده در دی 5، 2015 سلاموقتی من صفحه ی اول سایتم رو باز میکنم یکسری پاپ های تبلیغاتی بهم نشون میده این هم فقط در حالتی که توی موبایل ببینم سایت رو نشون میده ...چطوری می تونم این رو پیدا کنم که پاکش کنم رسما از کار زندگی من رو انداخته... لطفا کمک کنید هر چی سرچ می کنم به نتیجه ی خاصی نمی رسم.پیشاپیش مرسی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در دی 5، 2015 گزارش Share ارسال شده در دی 5، 2015 مطمئنید مربوط به سایت شماست ؟ برنامه های روی گوشی اکثرا این مشکل رو پیش میارن ، مخصوصا برنامه های رایگان بی در و پیکر . فکر نمیکنم مشکل از سایتتون باشه ( با توجه به اینکه میفرمایید فقط روی گوشی اینجوری میشه ) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
فرهادی ارسال شده در دی 5، 2015 گزارش Share ارسال شده در دی 5، 2015 مطمئنید مربوط به سایت شماست ؟ برنامه های روی گوشی اکثرا این مشکل رو پیش میارن ، مخصوصا برنامه های رایگان بی در و پیکر . فکر نمیکنم مشکل از سایتتون باشه ( با توجه به اینکه میفرمایید فقط روی گوشی اینجوری میشه )سلام.ببخشید اینجا پست میذارم. سایت شما http://mypresta.irفعلا نوشته در دست تعمیر است. من از چه طریق میتونم با شما تماس بگیرم جهت سفارش قالب؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
digikadeh ارسال شده در دی 5، 2015 گزارش Share ارسال شده در دی 5، 2015 سلاموقتی من صفحه ی اول سایتم رو باز میکنم یکسری پاپ های تبلیغاتی بهم نشون میده این هم فقط در حالتی که توی موبایل ببینم سایت رو نشون میده ...چطوری می تونم این رو پیدا کنم که پاکش کنم رسما از کار زندگی من رو انداخته... لطفا کمک کنید هر چی سرچ می کنم به نتیجه ی خاصی نمی رسم.پیشاپیش مرسی اگه منظور شما پاپاپ shop asistant هست یا همون ali baba اشکال از سیستم کامپیوتر شماست نه سایت . اگه هم ویروس رو سایت شما گرفته باشه باید از سرور یا همان پشتیبانی هاست درخواست اسکن سایت رو بدین اگه مشکل shop asistant بود با انتی اسپی ور سیستم خودتون رو اسکن کنیدموفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
monoam ارسال شده در دی 5، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 5، 2015 اگه منظور شما پاپاپ shop asistant هست یا همون ali baba اشکال از سیستم کامپیوتر شماست نه سایت . اگه هم ویروس رو سایت شما گرفته باشه باید از سرور یا همان پشتیبانی هاست درخواست اسکن سایت رو بدین اگه مشکل shop asistant بود با انتی اسپی ور سیستم خودتون رو اسکن کنیدموفق باشید بله مطمئن هستم مربوط به سایت منه چون با چند تا گوشی مختلف ( البته همگی ایفون ) تست کردیم دیدم همین مشکل رو یهو نمایش میده!!مربوط به ویروس ads DNSUnblocker هستش! به هاست هم گفتم که سرچ کنه گفت من سرچ کردم مشکلی ویروسی پیدا نکردم...خلاصه چیز عجیبیست...!نکته همه ی گوشی ها یک تم یکسان دارن برای تبلیغاگر ایفون دارید تست کنید.www.senoqte.com نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در دی 5، 2015 گزارش Share ارسال شده در دی 5، 2015 سلاممشکلی مشاهده نشدضمنا شما ظاهرا از نسخه انجمن ما استفاده نمیکنید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
monoam ارسال شده در دی 5، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 5، 2015 سلاممشکلی مشاهده نشدضمنا شما ظاهرا از نسخه انجمن ما استفاده نمیکنید موفق باشید سلاممرسی که سر زدیدوالا من از نسخه 1.6.1 انجمن دارم استفاده میکنم!نکته ی بعدی اینکه الان هی داره توی همه دی وایس هام ارور پاپ میده برای همون سایت...در هر صورت من چطوری می تونم بفهمم کدوم جاو اسکریپت این PoP up را صدا می کنه؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در دی 5، 2015 گزارش Share ارسال شده در دی 5، 2015 سلامبا مرورگرهای دیگه تست کنیداحتمال میدم که از مرورگری استفاده میکنید که اطلاعات شما رو سینک میکنه و این مشکل رو همه جا مشاهده میکنید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
digikadeh ارسال شده در دی 5، 2015 گزارش Share ارسال شده در دی 5، 2015 سلاممرسی که سر زدیدوالا من از نسخه 1.6.1 انجمن دارم استفاده میکنم!نکته ی بعدی اینکه الان هی داره توی همه دی وایس هام ارور پاپ میده برای همون سایت...در هر صورت من چطوری می تونم بفهمم کدوم جاو اسکریپت این PoP up را صدا می کنه؟؟ این ویروس ربطی به سایت شما نداره منم همین ویروس رو داشتم راه حلش هم نصب SpyHunter نسخه کرک شده هست بعدش هم کل کوکی های هم فایر فاکس و کروم و همه مرورگر ها رو پاک کنید بعد اسکن کنید پیداش میکنه (باید SPY HUNTER اپدیت شده باشه وگرنه نمیشناسه ویروسو)موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .