adminsystem ارسال شده در دی 7، 2015 گزارش Share ارسال شده در دی 7، 2015 سلام من دسته بندی ها رو تو منوی افقی نمایش دادم ولی نوشته میشه خانه چجوری این کلمه خانه رو ویرایش کنم ؟http://s3.picofile.com/file/8216044142/Capture.JPG نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در دی 8، 2015 گزارش Share ارسال شده در دی 8، 2015 خب شما شاخه خانه رو به منو اضافه کردید. شاخه های مورد نظرتون رو باید اضافه کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
adminsystem ارسال شده در دی 8، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 8، 2015 خب شما شاخه خانه رو به منو اضافه کردید. شاخه های مورد نظرتون رو باید اضافه کنیدممنون خب من میخوام کل دسته بندی ها تو منو هم نمایش داده بشه این رو برای این میکنم که سایت تو موبایل هم درست نمایش داده بشه (یعنی قسمت دسته ها هم در دسترس کاربرا قرار بگیره )قبلا اقا بهمن گفته بودن برای این قالب باید این کارو بکنم (چون تو حالت پیش فرض قالب، دسته بندی ها تو موبایل در اختیار کاربر قرار نمی گرفت ) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در دی 8، 2015 گزارش Share ارسال شده در دی 8، 2015 پس در تاپیک خود نایس شاپ مطرح کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
adminsystem ارسال شده در دی 8، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 8، 2015 پس در تاپیک خود نایس شاپ مطرح کنیدمیشه این مسیر تایپیک نایس شاپ رو بگید والا من که پیدا نمی کنم قبلا هم گشتم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در دی 8، 2015 گزارش Share ارسال شده در دی 8، 2015 به ماژول منوی افقی بروید و شاخه خانه را خذف کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
adminsystem ارسال شده در دی 10، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 10، 2015 به ماژول منوی افقی بروید و شاخه خانه را خذف کنیدولی من میخوام شاخه ها (دسته بندی ها) تو منو باشن تا تو موبایل هم کاربرا بتونن به دسته بندی ها دسترسی داشته باشن فقط حالا مشکلی که هست تو منوی بالایی نوشته میشه خانه . چجوری میشه این خانه رو به رشته تغییر نام داد؟فقط همین نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
adminsystem ارسال شده در دی 11، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 11، 2015 کسی نیست جواب بده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در دی 12، 2015 گزارش Share ارسال شده در دی 12، 2015 سلامیک راه حل اینه که اسم شاخه خانه رو ویرایش کنید و یک نام دلخواه قرار بدید موفق باشید واکنش ها : adminsystem 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
adminsystem ارسال شده در دی 13، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 13، 2015 سلامیک راه حل اینه که اسم شاخه خانه رو ویرایش کنید و یک نام دلخواه قرار بدید موفق باشیدممنون چجوری و از کجا ؟ میشه کمک کنید مهمه برام بعد بعدا تو جاهای دیگه که خراب کاری نمیشه اگه تغییر نام بدم خانه رو ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .