gama118 ارسال شده در دی 10، 2015 گزارش Share ارسال شده در دی 10، 2015 سلام gilanj.ir فروشگاه من خيلي كنده - تو سايت gtmatrix زدم خروجي زير رو داده - چيكار بايد بكنم سرعتش بره بالا ؟ فايل ضميمه شده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
digikadeh ارسال شده در دی 10، 2015 گزارش Share ارسال شده در دی 10، 2015 شما فایلی پیوست نکردین پارامتر های پیشرفته >>> کارایی رو تغییر بدین بعد کش رو از پرستاشاپ پاک کنید بعد تست بگبرین 0.از هوشمند حافظه نهان رو فعال کنید1.کامپایل کردن قالب>>هیچ وقت فایلهای قالب را کامپایل مجدد نکن2.حالت عیب یابی>>> دوتاش غیرفعال باشه (خیر باشه)3. CCC (ترکیب، فشرده سازی و حافظهی موقت)>>> کامل فعال کنید 4.استفاده از Rijndeal با کتابخانهی mcrypt (شما باید پلاگین "Mcrypt extension" را نصب کنید)>>>> روی این باشه5. استفاده از حافظه نهان(ار قسمت کش کردن) >>>> غیرفعال کنید بعد کلا تست کنید ببینید کدوم حالت بهتره اقا بهمن هم بهتر می واکنش ها : gama118، noroozi، admin و 1 نفر دیگر 4 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
jabera ارسال شده در اسفند 14، 2015 گزارش Share ارسال شده در اسفند 14، 2015 سلامهروقت حافظه نهان را روشن میکنم این ارور را میدهدر اصل فکر کنم کلا کش سایت من کار نمیکنه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
jabera ارسال شده در اسفند 14، 2015 گزارش Share ارسال شده در اسفند 14، 2015 سلام کلا هروقت گزینه فعال شدن حافظه نهان را میزنم این ارور میاداصلا کش سروز من فکر کنم مشکل داره و سایت نمیتونه کش ایجاد کنه راهکار؟!ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
digikadeh ارسال شده در اسفند 14، 2015 گزارش Share ارسال شده در اسفند 14، 2015 سلام کلا هروقت گزینه فعال شدن حافظه نهان را میزنم این ارور میاداصلا کش سروز من فکر کنم مشکل داره و سایت نمیتونه کش ایجاد کنه راهکار؟!ممنوناگه قالب الکترومارکت هست از قسمت هوشمند حافظه نهان رو پیدا کنید و فعال کنید . نه از قسمت کش کردن انتهایی واکنش ها : jabera 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
jabera ارسال شده در اسفند 15، 2015 گزارش Share ارسال شده در اسفند 15، 2015 اگه قالب الکترومارکت هست از قسمت هوشمند حافظه نهان رو پیدا کنید و فعال کنید . نه از قسمت کش کردن انتهاییhttp://ipresta.ir/forum/public/style_images/master/attachicon.gifabc-min.jpg ممنوننایس شاپ هستمولی خب ربطی به قالب نداره که! منم دقیقا همون حافظه نهان را میزنم و ارور میدهداخل اسکرین شات هم گذاشتم که:-)) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در اسفند 15، 2015 گزارش Share ارسال شده در اسفند 15، 2015 چه اروری میده؟! واکنش ها : jabera 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
jabera ارسال شده در اسفند 15، 2015 گزارش Share ارسال شده در اسفند 15، 2015 چه اروری میده؟!بهمن جان کلا بذار مشکل را بگم از کجا متوجه این شدم و کار به اینجا رسید خخخخبا اینکه ccc همه گزینه ها روشنه متوجه شدم در عمل وقتی سایت را چک میکنم کدهای جاوا و css ادغام نشدهکه یکی باشهو تک تک فراخوانی میشه(که باعث مصرف بیش از حد از سرور میشه)با اینکه تیک تمام گزینه ها فعاله و باید کدها یکجا جکع میشده:حافظهی موقت هوشمند برای CSSحافظهی موقت هوشمند برای JavaScriptکوچک سازی HTMLفشرده سازی JavaScript درون خطی در HTML انتقال JavaScript به انتها بعد که یکم بیشتر بررسی کردم دیدم اصلا انگار فایل کش اصلا درگیر نیست این وسطو رفته داره استراحت میکنه:-)تا گزینه حافظه نهان را میزنم و ذخیره میزنم مینویسه:"برای استفاده از کش هوشمند باید دایرکتوری قابل نوشتن باشد" میدونم اینجا جای مناسبی نیستولی اینم جواب بدید عالیه:از وقتی 1.6.0.14 نصب کردم یه مشکل جالب پیش اومدهداخل سفارشهای مشتری شماره موبایل اصلا نشون نمیده-حتی ویرایش آدرس هم میزنم اصلا شماره موبایلی نیستدر صورتی که موقع ثبتنام همه مشتری ها شماره موبایل را وارد میکنند:-)))) اینم آدرس اگه نیاز شد:www.33pol.netتشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اسفند 15، 2015 گزارش Share ارسال شده در اسفند 15، 2015 به پوشه cache و پوشه های داخلش پرمیشن 755 بدید واکنش ها : jabera 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
jabera ارسال شده در اسفند 15، 2015 گزارش Share ارسال شده در اسفند 15، 2015 به پوشه cache و پوشه های داخلش پرمیشن 755 بدید دقیقا همینه یا 777 حتیولی داخل پوشه public_html/cache/purifier/CSS هم حتی چک کردماون فایله که باید باشه حجمش کمهما یه سایت نایس شاپی و یه سایت الکترو مارکتی دیگه هم داریمبا اونا هم مقایسه کردمدقیقا در مسیر زیر اون 2تا فایل یکپارچه با حج 200-300 کیلوبایتی هست(همون css های ادغام شده) والا دیگه موندم تو کارش:-))) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .