saman_e_rsa ارسال شده در دی 11، 2015 گزارش Share ارسال شده در دی 11، 2015 نسخه جدید هم منتشر شده من آبدیت کردم خوشبختانه راست چین شده و کاملا فارسی میباشد البته تا اونجائیکه من دیدم بدون مشکل کار میکنه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saman_e_rsa ارسال شده در دی 12، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 12، 2015 دوستان در قسمت مدیریت در بخشهای ترجمه وجود ندارد و بعضی از فونتها نیز بصورت مربع نشان داده میشود فکر کنم باید منتظر ترجمه کامل این ورژن باشیم و تائید مدیران زحمت کش پرستا شاپ فارسی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در دی 13، 2015 گزارش Share ارسال شده در دی 13، 2015 سلامدر ارتقا به این نسخه ، چون بومی سازیهای نسخه قبل رو داشتید ، تغییرات کمی احساس میکنید البته باز هم قسمتهایی از بومی سازی از دست خواهد رفت مثل تاریخ و ... برای نصب از پایه باید حتما منتظر ارائه نسخه جدید باشید که تا چند روز آینده منتشر خواهد شد. البته همه نسخه ها بدون عیب نیستند و بهتره در ارتقا و تغییر نسخه هرگز عجله نکنید. به عنوان مثال نسخه 1.6.1.0 که در حال حاضر در انجمن ارائه کردیم چند باگ در بخشهای مختلف داره که البته شاید به چشم خیلیها نیاد و به همین دلیل ما هنوز هم نسخه 1.6.0.14 رو توصیه میکنیم. امیدوارم که نسخه جدید پایدارتر باشه.برای ترجمه ها هم کسانی که فرصت دارند لطفا شرکت کنند تا همه بتونیم از ترجمه بهتری و کاملتری استفاده کنیم. موفق باشید واکنش ها : saman_e_rsa 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saman_e_rsa ارسال شده در دی 14، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 14، 2015 ممنون از توضیح کامل و عالی شما من نسخه 1.6.1.0 که نصب کردم واین خطاها را دارمپیکربندی خود را چک کنیدپارامترهای مورد نیاز لطفاً خطا (ها)ی زیر را رفع کنیدبعضی از فایل های هسته پرستاشاپ در سرور شما از بین رفته است.(/cache/smarty/compile/index.php)پارامترهای اختیاری لطفاً خطا (ها)ی زیر را رفع کنیدشما از ویرایش 5.3.28 PHP استفاده میکنید. به زودی آخرین ویرایش PHP پشتبانی شده توسط پرستاشاپ PHP 5.4 خواهد بود. برای اطمینان از این که برای آینده آماده باشید، پیشنهاد می کنیم همین حالا به PHP 5.4 ارتقا دهید!میشه لطف کنید بفرمائید چطوری میتونم این خطاها رو رفع کنم البته به نظر میرسه پیشنهاد دومی مربوط به سرور میباشد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saman_e_rsa ارسال شده در دی 14، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 14، 2015 خوب من اون فایلی که در مسیر cache/smarty/compile/index.php بود را دوباره آپلود کردم درست شد فقط میمونه اخطار دوم که به نظر من باید از طرف سرور میزبان بروزرسانی بشه ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در دی 14، 2015 گزارش Share ارسال شده در دی 14، 2015 سلامبله همینطورهباید به سرور تیکت بزنید موفق باشید واکنش ها : saman_e_rsa 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .